Descriere produs

Apreciați interioarele pline de eleganță? Visați la o transformare modernă a dormitorului dumneavoastră? Cu dulapul Nicole veți reuși cu siguranță!
 
Dulapul Nicole va fi cu siguranță apreciat de cei care caută soluții practice, dar în același timp neconvenționale. Acest model se va potrivi perfect în interioarele decorate atât în stil modern, cât și în stil glamour. Prezența dulapului Nicole completează frumos interiorul unui dormitor sau al unei camere de zi și îi conferă un caracter elegant.
 
Dulapul Nicole are un interior gândit practic, care constă într-o tijă și cinci rafturi. Dulapul spațios nu este doar un loc pentru a vă depozita hainele, ci și pentru a depozita cutii de pantofi sau alte accesorii esențiale pentru casă. Baza înaltă asigură un spațiu amplu pentru robotul de curățenie, în timp ce plăcuțele de cauciuc folosite sub fiecare picior protejează podeaua de zgârieturi.

Este fabricat din MDF durabil pe corp și partea frontală frezată.  De asemenea, merită menționat și finisajul acoperit cu pulbere aurie solidă.

Dulapul Nicole v-a furat inima? Pentru că al nostru a făcut-o!
 

Caracteristicile produsului:

 • dulap pentru dormitor sau camera de zi
 • design modern
 • construcție solidă
 • spațiul interior este format din 5 rafturi și tije de dulap
 • deschidere cu mânere
 • partea frontală cu caneluri
 • design de înaltă calitate
 • mobilierul nu este de sine stătător
 • picioare metalice solide (înălțime 20 cm) cu protecții din cauciuc
 • dimensiunile pot varia cu până la 0,5 cm
 

Dimensiuni și parametrii

Dimensiuni

 • lățime: 150 cm,

 • Înălțime: 220 cm,

 • adâncime: 62 cm,

 • Înălțimea picioarelor: 20

Mai mulți parametrii

Culori

culoarea corpului

antyczny róż / anticrosa

culoarea corpului

mat

Culori frontale

roz antic/ roz antic

Culori frontale

mat

culoarea picioarelor

auriu

Specificații

Corp

Placă MDF de 16 mm

Mai multe informații
Placa MDF de 16 mm grosime este o materie primă unică care este perfectă ca corp de mobilier. De ce? În primul rând, placa MDF se caracterizează printr-o durabilitate și stabilitate excepțională, care garantează durabilitatea mobilierului pentru mulți ani. Structura sa densă oferă un suport excelent pentru alte elemente de mobilier, precum rafturi sau sertare. În plus, placa MDF este ușor de prelucrat, ceea ce vă permite să modelați și să adaptați cu precizie mobilierul la nevoile dumneavoastră. Un avantaj extraordinar al plăcii MDF este suprafața sa netedă, care facilitează aplicarea diferitelor tipuri de finisaje, precum vopsirea sau furnirul.

Front

Placă MDF de 18 mm

Mai multe informații
Descoperiți perfecțiunea extraordinară a faței de mobilier din plăci MDF de 18 mm grosime. MDF (Medium Density Fiberboard) este o materie primă excelentă care combină durabilitatea și estetica. Datorită densității și structurii uniforme, fronturile din plăci MDF sunt rezistente la deformare, ceea ce garantează durabilitatea pe termen lung a mobilierului. Suprafața lor perfect netedă este un fundal perfect pentru diverse finisaje, cum ar fi lăcuirea sau furnirul. Placa MDF este, de asemenea, ușor de prelucrat, ceea ce vă permite să creați o varietate de modele și detalii. Această soluție flexibilă vă permite să adaptați fronturile de mobilier la preferințele individuale și la stilul interior. În plus, placa MDF este un material ecologic, realizat din lemn reciclat și nu emite substanțe nocive.

Tip frontu

canelată

Mai multe informații
Descoperiți eleganța și stilul de neegalat al unei piese de mobilier cu o față de mobilier canelatăm. Acest detaliu unic adaugă interiorului dvs. nu numai un aspect estetic, ci și funcționalitate practică. Frontul de mobilier canelat nu este doar frumos, ci creează și o textură interesantă care conferă mobilierului dvs. caracter și unicitate. Mobila noastră cu front de mobilier canelatăm este atent lucrată din materiale de înaltă calitate, garantând durabilitate și satisfacție de lungă durată.

Picioare

metal cu pernuță de cauciuc

Picioare

acoperit cu pulbere

Mai multe informații
Verificați fiabilitatea și durabilitatea cu o piesă de mobilier cu picioare acoperite cu pulbere. Mobilierul nostru oferă nu doar un aspect estetic, ci și o structură solidă. Acoperirea cu pulbere este un proces în care un strat subțire și durabil de pulbere este aplicat pe metalul piciorului pentru a preveni coroziunea și deteriorarea. Datorită acestui lucru, mobilierul este rezistent la zgârieturi, ușor de curățat și își păstrează aspectul modern de mulți ani. În plus, acoperirea cu pulbere oferă protecție împotriva condițiilor meteorologice, ceea ce face ca mobilierul să fie perfect atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior.

Tip de picior

cadru

Finisaj

Margine

ABS

Mâner

metal

Spate

Placă HDF 3 mm

Balamale

oțel cu închidere silențioasă

Sistem de deschidere a ușii

tradiţional

Sistem de deschidere a ușii

închidere silentioasă

Echipamente

Numărul de uși

3

Număr de rafturi

5

Bară pentru haine

1

Iluminat

Nu

Instalare

Independent

piesa de mobilier la pachet

Mai multe informații
Mobilierul se livreaza la pachet, cu instructiuni de asamblare.

Ambalajul produsului

Numărul ambalajului 1

Greutate:

32 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

205 cm x 7 cm x 64 cm

Numărul ambalajului 2

Greutate:

30 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

205 cm x 7 cm x 64 cm

Numărul ambalajului 3

Greutate:

37 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

203 cm x 7 cm x 62 cm

Numărul ambalajului 4

Greutate:

42 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

116 cm x 11 cm x 53 cm

Numărul ambalajului 5

Greutate:

7 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

154 cm x 27 cm x 8 cm

Numărul ambalajului 6

Greutate:

1,7 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

50 cm x 10 cm x 7 cm

Opinia clienților

/dulap-nicole-150-cm---mdf-roz-antic---picioare-aurii-p-148477-1085-1085.html