Camera copiilor
Spațiul din camera copiilor sau a elevilor în care copiii și adolescenții își petrec timpul odihnindu-se, relaxându-se și pregătindu-se pentru școală trebuie să fie adecvat vârstei lor. Copiii mici sunt jucăuși și în continuă mișcare și au nevoie, de asemenea, de mult spațiu pentru a face acest lucru. Mobilierul din camera lor ar trebui să fie sigur și fără margini ascuțite pentru a preveni rănirea. Există o schemă cromatică optimistă distinctivă de care copiii și tinerii chiar nu trebuie să se îngrijoreze. Din punct de vedere funcțional, mobilierul pentru copii trebuie să răspundă unor cerințe ridicate în ceea ce privește caracterul practic, unde trebuie să găzduiască o mulțime de lucruri - de la jucării, la rechizite și echipamente școlare, la haine și alte lucruri esențiale care aparțin, fără îndoială, lumii copiilor și elevilor.

Cameră pentru copii - inspirație pentru cei nehotărâți

Mobilier-Bogart se gândește și la cea mai tânără generație. Deși părinții cumpără mobilă pentru copii, copiii sau elevii își pot spune și ei părerea despre ce și-ar dori și își pot oferi propria inspirație cu privire la modul în care ar dori să arate camera lor. Prin urmare, este de înțeles că o cameră de fetiță va fi diferită de cea a unei tinere domnișaoare. Diferența va fi vizibilă mai ales în ceea ce privește culorile folosite, dar și piesele de mobilier, funcționalitatea lor și altele.

Camera copiilor - set de lemn masiv și laminat

 
Amenajarea unei camere moderne pentru copii nu va fi o problemă dacă profitați de oferta bogată a magazinului online Mobilier Bogart. Sortimentul de mobilier din lemn pentru copii oferă seturi de mobilă în diferite culori pentru a satisface toate cerințele clienților. Fiecare are gusturi și cerințe diferite - cineva preferă mobila din lemn masiv, altul dorește un laminat mai ieftin, care este respectat și de producătorii autohtoni și străini de mobilier pentru copii și tineret.
 
Dacă sunteți limitat de fondurile disponibile, puteți obține cu ușurință o cameră pentru copii la prețuri mici. Chiar și un astfel de mobilier va fi funcțional, practic, precum și sigur și plăcut din punct de vedere estetic. Materialul ideal pentru seturile de mobilier mai ieftin sunt plăcile laminate cu margini ABS, care își prelungesc durata de viață datorită rezistenței la impact și abraziune. În același timp, acestea sunt excelente pentru a fi păstrate curate, aveți nevoie doar de o bucată de cârpă umedă sau uscată, sau pentru mobilierul mai murdar, apă caldă cu detergent.
 

Birourile multifuncțiomale pentru copii în creștere?

Copiii cresc repede, după cum știu toți părinții. Acest lucru ar trebui luat în considerare și atunci când se alege un birou pentru copii potrivit, la care copiii își vor petrece timpul făcând temele. Birourile care cresc odată cu odraslele dvs. de la copilărie până la pubertate par a fi o opțiune excelentă. Prin urmare, este o idee bună să vă gândiți în avans și să obțineți o piesă practică pentru camera copilului dvs. care vă va servi bine pentru o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea, o masă pentru copii include și un scaun, care trebuie să fie confortabil și, în același timp, să îndeplinească cerințe ridicate de ergonomie.

Pat pentru copii ca cea mai importantă parte a camerei

Deși dulapurile par a fi cel mai importante, nici o cameră pentru copii și tineri nu se poate lipsi de un pat pentru copii. Pentru cei mici, Mobilier Bogart a pregătit un pat pentru copii cu o barieră pentru a împiedica copiii să cadă de pe el atunci când dorm. Bariera previne o cădere neplăcută de la înălțime, care ar putea fi dureroasă. În cazul în care bariera nu mai este necesară, aceasta poate fi demontată cu ușurință. Oferim, de asemenea, paturi cu spațiu de depozitare, care sunt ideale pentru camerele mai mici.
/camera-copiilor-nr-13.html