Birou - Mobilier de birouDe obicei, petrecem mai mult de o treime din zi la serviciu. Prin urmare, este de înțeles că avem anumite cerințe față de mediul nostru de lucru, care ar trebui să ne facă să ne simțim bine. Puțini sunt cei care râvnesc la durerile de spate incomode ale unor scaune de birou nepotrivite, care nu se preocupă de ergonomie. Poate părea lipsit de importanță la prima vedere, dar chiar și încăperea în care lucrăm atât de mult timp ar trebui să fie mobilată cu mobilier de birou util, care să respecte cerințele oamenilor în materie de practicitate, originalitate, funcționalitate și estetică. Magazinul online Mobilier-Bogart este conștient de toate acestea, motiv pentru care gama sa de produse din acest domeniu este variată din punct de vedere al modelelor, culorilor și materialelor.

Scaune de birou pentru o ședere sănătoasă

 
La birou, cea mai mare parte a timpului de lucru are loc în scaunul de birou, în fața calculatorului. Scaunul este, de obicei, pe roți și pivotant, cu un spătar mai mult sau mai puțin confortabil. Dacă nu vrem ca spatele nostru să sufere după ce stăm atât de mult timp jos, ar trebui să alegem scaune cu caracteristici ergonomice puternice. Ce înseamnă acest lucru? Astfel de scaune de birou ar trebui să reducă riscurile pentru sănătate care decurg din statul așezat necorespunzător - întinderi musculare, dureri de cap, congestia discurilor intervertebrale etc.
 
Scaunele de birou oferite de Mobilier-Bogart sunt special concepute pentru perioade lungi de ședere. Construcția solidă și cotierele asigură confortul la calculator, iar roțile confortabile permit deplasarea ușoară pe podea. Puteți regla liber înălțimea scaunului de birou la poziția exactă în care vă simțiți confortabil. În plus, scaunele au o funcție interesantă numită legănare liberă, care servește pentru relaxare pe termen scurt. Când trebuie să lucrați din nou, blocați scaunul de birou în poziție verticală.
 

Birou practic 

 
O parte esențială a echipamentului de birou este masa de birou, unde are loc principala desfășurare a activităților zilnice de lucru. Acesta ar trebui să fie suficient de mare pentru a găzdui tot ceea ce aveți nevoie. În mod ideal, o masă de birou ar trebui să aibă, de asemenea, sertare și rafturi în spatele ușilor și spațiu pentru un computer și o tastatură. Gama de mese de birou de la Mobilier-Bogart este specializată în mese nu doar pentru birou, ci și pentru acasă.
 
Oriunde, o masă pentru laptop este o necesitate pentru camerele de lucru, în sepcial în camera unde învață copii sau a studenților, unde aceștia se pot pregăti pentru viitoarea lor carieră. Chiar și cei care lucrează de acasă pot obține un astfel de birou mic și ușor de depozitat pentru casa lor. În magazinul nostru online veți găsi mese de birou în diferite modele, dimensiuni și materiale. Vă putem oferi, de exemplu, un birou de colț care economisește spațiu în camerele mici.

Sertare sub masă pe roți sau fără roți

Pentru a vă asigura că nu rămâneți fără spațiu de depozitare, achiziționați sertare sub birou. Acestea sunt un accesoriu practic pentru a depozita documentele importante și toate lucrurile esențiale. De foarte multe ori, unele sunt realizate pe rotile, astfel încât să poată fi deplasate liber și confortabil. Sertarele de sub birou au  dimensiuni diferite, care pot fi blocate în funcție de tipul de dulap.

Mobilier de birou în stil modern

Un birou este, în esență, o reprezentare a dvs., așa că ar trebui să fie echipat pentru a îndeplini criterii estetice, pe lângă funcționalitate. Mobilier-Bogart  oferă mobilier de birou cu un design sofisticat și elegant, cu accent pe confort. Seturile de mobilier includ dulapuri mari pentru depozitarea tuturor documentelor și materialelor necesare, importante pentru performanța profesională. În același timp, acest mobilier de birou respectă nevoile și exigențele în ceea ce privește confortul și caracterul practic. Puteți alege dintr-o varietate de modele de culori. Mobilierul de birou include, de asemenea, rafturi de birou de diferite dimensiuni, care impun cerințe ridicate în ceea ce privește durabilitatea. Acestea sunt piese moderne, potrivite pentru orice birou. Rafturile de birou vor deveni astfel ajutoare indispensabile în gestionarea sarcinilor de lucru zilnice.
/birou-nr-15.html