Baie - Mobilier de baie 
Baia este un loc nu numai pentru curățarea corpului, ci și pentru relaxare după o zi grea. Trebuie să cunoașteți sentimentul pe care îl aveți atunci când vă întindeți în apa caldă cu spumă bogată și parfum delicat de lavandă. Aceasta spală toate grijile acumulate în timpul zilei și vă simțiți brusc mai ușor și mai relaxat. Dar pentru ca totul să meargă atât de bine, veți dori să aveți mobilierul potrivit pentru a vă face baia confortabilă.
 

Mobilier de baie de calitate

Din moment ce mobilierul din baie este expus la umiditate, acesta ar trebui să fie suficient de rezistent la aceasta. Seturile de mobilier pentru baie oferite de magazinul online Mobilier-Bogart îndeplinesc cu brio acest lucru. În plus, arată și bine. Atunci când vă amenajați spațiul de baie, trebuie să vă gândiți să aveți un loc unde să depozitați prosoapele curate, produsele de curățenie și cosmetice. În același timp, este necesar să alocați un spațiu pentru rufele murdare. În acest scop, diversele comode de baie oferă suficient spațiu pentru a depozita tot ceea ce aveți nevoie.

Dulapuri individuale sau seturi complete?

Așadar, puteți cumpăra mobilier de baie sub formă de seturi sau puteți alege dulapurile individual, în funcție de cum vi se potrivește. Nu orice baie este suficient de mare pentru a se potrivi cu un set de mobilier de baie. În acest caz, de exemplu, trebuie să cumpărați doar un dulap pentru baie sub chiuvetă, iar restul spațiului va fi ocupat de mașina de spălat sau chiar de uscător. Restul spațiului de depozitare poate fi apoi rezolvat cu ajutorul diferitelor rafturi.

O mulțime de spațiu pentru toate lucrurile esențiale

Un dulap de baie înalt va rezolva spațiul pentru depozitarea prosoapelor și a produselor cosmetice în același timp. Materialul ideal pentru mobilierul de baie este MDF, care poate fi lăcuit sau laminat. Acestea sunt durabile și practice, fiind foarte ușor de păstrat curate. Designul dulapurilor de baie mizează pe modernitate și funcționalitate, astfel încât să fie ușor de utilizat și să îndeplinească cel mai important lucru - sunt un accesoriu perfect pentru baia ta, care te va servi mult timp în beneficiul tău.

Dulap de baie cu oglindă 

Nici o baie nu este completă fără o oglindă. Puteți rezolva acest lucru cu o oglindă separată atârnată pe perete sau, poate mai practic - prin achiziționarea unui dulap de baie cu oglindă. Oglinda în sine ocupă destul de mult spațiu fără niciun beneficiu suplimentar. Cu toate acestea, atunci când obțineți un dulap cu oglindă, folosiți mult mai bine spațiul. Un astfel de dulap este ideal pentru depozitarea periuțelor de dinți, a pastei de dinți și a paharelor, a consumabilelor de bărbierit și a altor produse esențiale de înfrumusețare fără de care nu ne putem imagina igiena noastră de dimineață.

Chiar și mobilierul ieftin poate arăta bine

Mobilier de baie ieftin - acesta este motto-ul principal al achiziției dvs., dacă aveți un buget limitat pentru casă și încercați să vă cheltuiți banii proprii în mod eficient. Chiar și mobilierul ieftin poate fi interesant din punct de vedere estetic și poate arăta bine în baie. Nu este deloc nevoie să cheltuiți sume uriașe de bani pentru a o cumpăra. Trebuie doar să răsfoiți gama de mobilier pentru baie de pe site-ul Mobilier-Bogart.

Ce culori de mobilier de baie pentru a alege?

Care este cea mai bună culoare pentru dulapurile de baie nu este o decizie ușoară. De fapt, depinde în principal de ceea ce preferați. Cel mai adesea, clienții noștri aleg albul, care iese în evidență mai ales cu pereți bine concepuți - nu trebuie să vă fie teamă să folosiți gresie mai colorată. Cu toate acestea, în gama noastră puteți găsi mobilier de baie într-o varietate de culori - chiar și roșu sau antracit, ceea ce face ca baia să fie foarte elegantă. Decorul din lemn arată, de asemenea, bine în baie, fie în tonuri deschise, fie în tonuri mai închise.
/baie-nr-14.html