Dormitor - Mobilier pentru dormitorDormitorul este un loc de relaxare după o zi grea de muncă și de detașare de grijile cotidiene. De aceea, acesta ar trebui să fie mobilat cu mobilier suficient de confortabil pentru a oferi relaxare în cea mai mare măsură posibilă. La magazinul online Mobilier-Bogart, facem tot posibilul pentru a ne mulțumi clienții și oferim o gamă largă de seturi de mobilier pentru dormitor, inclusiv paturi duble, dulapuri și comode pentru dormitor, precum și dulapuri cu oglinzi. Există într-adevăr o ofertă foarte variată în ceea ce privește stilurile și materialele de mobilier. Seturile de dormitor Hilarious sunt disponibile atât în lemn masiv, cât și în laminat, cu decoruri interesante.

Paturi duble ca bază a dormitorului

Atunci când se amenajează un dormitor, depinde de gustul clientului, de posibilitățile financiare și de cerințele de calitate a mobilierului. Întrucât dormitorul este destinat în primul rând somnului, cea mai importantă parte a dormitorului este patul dublu, care oferă un spațiu pentru un somn liniștitor și intimitatea împărtășită în doi, atât de importantă pentru o bună relație de parteneriat. Și știți vorba aceea, cum îți faci patul, așa te vei culca. Se aplică la figurat la dormitul din dormitor. Dacă nu ai un pat de bună calitate, cu o saltea confortabilă, nu vei dormi prea bine. Mobilier-Bogart  preia acest indiciu și pune la dispoziția clienților magazinului său online paturi duble suficiente, într-o varietate de stiluri, inclusiv saltele de calitate pentru un somn odihnitor.

Pat dublu din lemn sau tapițat pentru un somn liniștit

Îți plac materialele naturale și în special lemnul, care dă un sentiment cald și plăcut în interior? Atunci v-am pregătit o gamă largă de paturi duble din lemn în modele deschise și închise. Alegeți tonuri deschise acolo unde aveți nevoie să înveseliți o cameră. Culorile închise, pe de altă parte, arată foarte elegant și se potrivesc cu interioarele însorite. Cu toate acestea, dacă vă alegeți corespunzător celelalte accesorii și culoarea pereților, de ce să nu luați un pat dublu din lemn închis la culoare pentru un spațiu care nu primește multă lumină naturală? Paturile duble tapițate arată, de asemenea, foarte bine, deoarece tapițeria moale este foarte plăcută la atingere și conferă camerei o atmosferă confortabilă și liniștită.

Setul de dormitor este mobilierul ideal

Dacă nu aveți răbdare să alegeți separat un pat dublu și dulapuri, noptiere și comode, alegeți un set de dormitor care conține deja aceste piese de mobilier individuale într-un stil uniform. Gama de seturi de dormitor din magazinul online Mobilier-Bogart oferă o gamă cuprinzătoare în tonuri deschise și închise, în diferite modele de materiale și lățimi. Prin urmare, vă puteți alege mobilierul de dormitor în funcție de dimensiunea spațiului pe care îl aveți la dispoziție.

Un dulap cu o oglindă mărește vizual spațiul

Dacă doriți să economisiți spațiu în dormitor sau chiar să măriți vizual spațiul, asigurați-vă că alegeți un dulap cu oglindă în zona ușii. Acest tip de dulap este una dintre piesele estetice care va da un aspect interesant camerei. Designul dulapurilor cu oglinzi urmează tendințele moderne actuale. Dacă nu aveți un spațiu suficient de mare în fața dulapurilor și s-ar putea să vă fie greu să le deschideți, alegeți dulapuri cu uși glisante pentru a economisi spațiu. Acest lucru le face potrivite pentru dormitoarele mai mici.

Comoda cu sertare pentru dormitor este modernă în orice moment

Vă lipsește spațiul de depozitare acasă? Poate că ați putea căuta o comodă de dormitor cu design interesant, care să ofere mult spațiu pentru depozitarea rufelor, de exemplu. Pentru aceasta sunt potrivite comodele cu sertare cu glisiere de înaltă calitate sau cele cu uși sau rafturi deschise, care sunt poate mai practice în ceea ce privește multifuncționalitatea lor. Mobilier-Bogart vă oferă comode pentru dormitor într-o varietate de lățimi și culori, permițându-vă să o alegeți exact pe cea de care aveți nevoie. Prin urmare, nu este o problemă să găsiți o comodă îngustă sau, dimpotrivă, o comodă de dormitor cu diferite spații de depozitare.
/dormitor-nr-12.html