Mobilier pentru holAtunci când intrați într-un apartament sau într-o casă, primul lucru pe care îl vedeți este holul. De aceea, acesta ar trebui să arate primitor și să evoce o atmosferă relaxată. Holul este cartea de vizită a casei și merită să fie mobilat cu mobilier de bun gust. În ambianța sa vă schimbați hainele, vă pregătiți să plecați de acasă sau, dimpotrivă, ajungeți. Holul este, de asemenea, locul în care vă primiți vizitatorii. Prin urmare, este important de precizat numărul de bucăți de mobilă așezate în hol să nu arate dezordonat.

Holul trebuie să fie în armonie cu restul locuinței

Pentru ca impresia generală a mobilierului să fie uniformă, este necesar să se armonizeze holul cu celelalte camere. Dacă ați optat pentru minimalism, holul trebuie decorat în același spirit. Pe de altă parte, un apartament rustic va necesita, de asemenea, un hol în stil similar. Există o mulțime de posibilități de amestecare și asortare, deoarece gama de mobilier pentru holuri oferită în magazine este destul de largă. Magazinul online Mobilier-Bogart oferă, de asemenea, o gamă largă de diferite dulapuri, suporturi pentru pantofi, umerașe, bănci și oglinzi. Nu trebuie decât să răsfoiți catalogul nostru și să alegeți.

Seturi de mobilă sau piese individuale?

Dacă nu doriți să combinți piese individuale de mobilier în hol, alegeți seturi de mobilier. În e-shop-ul Mobilier-Bogart vă oferim seturi de diferite dimensiuni, astfel încât să putem satisface fiecare client în funcție de nevoile sale. Respectiv - în funcție de dimensiunea holului. De obicei, pentru o încăpere mai mică, alegeți mobilier în tonuri mai deschise pentru a face spațiul vizual mai mare. Un hol mai mare poate tolera cu ușurință tonuri mai închise.

Dulapul din hol, punctul forte

Piesa de bază a mobilierului de hol va fi probabil dulapul de hol. Aici veți depozita articolele de îmbrăcăminte pe care le purtați în prezent - paltoane și jachete, eșarfe sau pălării. Dacă vă doriți o piesă de mobilier exclusivistă, atunci alegeți una care este o combinație de lemn natural și laminat. În combinație cu mânere metalice, un astfel de mobilier arată foarte elegant. Mobilier-Bogart oferă dulapuri pentru hol la diferite prețuri. Chiar și cei a căror posibilitate financiară este limitată pot alege de la noi. Chiar și mobilierul de hol mai ieftin este de bună calitate și bine conceput pentru a oferi plăcere și  durabilitate. Dacă nu aveți suficient spațiu pe hol, încercați să optați pentru dulapuri cu uși glisante, ele sunt comode și foarte practice.

Un suport de pantofi sau o bancă pentru hol nu trebuie să lipsească

 
O altă piesă de mobilier care nu trebuie să lipsească din hol este un suport de pantofi. Unul care să poată ține toți pantofii pe care îi porți în prezent. Raftul pentru pantofi este disponibil în diferite lățimi, cu diferite cantități de compartimente individuale pentru pantofi. Din nou, puteți alege dintre tonuri de trepte deschise sau închise. Pentru ca pantofii să fie ușor de încălțat, ar trebui inclusă în încăpere și o bancă de hol. Un cuier și o oglindă sunt, de asemenea, o parte esențială a holului Un cuier este de obicei folosit pentru a pune rapid deoparte hainele. Îl puteți folosi și pentru vizitatorii dvs. care își vor pune hainele de exterior pe el. Raftul pentru haine poate face parte din set sau poate sta de unul singur - asta dacă aveți suficient spațiu în hol.
 
Un cuier în diferite culori - wenge, alb, fag sau arin - arată frumos. Are o mulțime de cârlige pentru paltoane și jachete, iar în partea inferioară puteți amplasa umbrele. De asemenea, ar trebui să aveți o oglindă în holul dvs. pentru a vă putea verifica aspectul înainte de a pleca de acasă. Aceasta poate face parte din ușa dulapului din hol sau poate fi atârnată separat pe perete. Alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine din gama noastră.
 
 

Un dulap pentru hol care îți va schimba interiorul

Holul este o încăpere care este adesea neglijată în amenajare în comparație cu alte interioare din casă. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, tratăm holul ca pe un interior tipic de tranziție, deoarece nu petrecem prea mult timp în el. Merită să privim holul ca pe o vitrină pentru întreaga casă. Aceasta este prima cameră pe care o văd oaspeții noștri, precum și vizitatorii cărora le deschidem ușa. De aceea, merită să puneți suflet atunci când alegeți un dulap pentru hol.

Dulap - hol. La ce trebuie să fim atenți?

 
Holul, ca orice altă încăpere din casă, necesită un acces adecvat la mobilier. Holurile de intrare sunt de obicei mici, ceea ce poate complica și mai mult problema amenajării lor funcționale și estetice. Garderoba din hol are o mare importanță. Este o piesă cheie de mobilier care va afecta confortul utilizării acestui spațiu, dar și creșterea valorii sale estetice. Un dulap pentru hol merită ales cu mare atenție.
 
În primul rând, este necesar să se determine care ar trebui să fie dimensiunile sale, astfel încât să se potrivească corect în condițiile unei anumite camere. Un set prea mare de mobilier într-un hol mic va face ca aranjamentul să fie copleșitor din punct de vedere vizual și va face ca interiorul să pară mai strâmt decât este de fapt. Același lucru este valabil și pentru holurile spațioase, în care dulapul ar trebui să fie extins corespunzător. Un dulap mic cu siguranță nu va funcționa în astfel de holuri.
 

Garderoba și stilul interior

 
Dulapul din hol trebuie să fie coordonat cu stilul principal folosit în amenajarea întregului apartament. Acest lucru va face ca interiorul să arate consistent și elegant. De exemplu, un dulap modern va fi potrivit pentru un interior minimalist, având un design consistent. Un dulap alb va funcționa bine într-un astfel de hol. În timp ce dulapurile clasice vor arăta bine atât în interioarele eclectice, cât și în cele decorate într-un stil tradițional.
 
Avantajul unor astfel de amenajări este caracterul lor atemporal și versatilitatea. Amenajarea holului ar trebui să fie bine gândită și pusă la punct în ceea ce privește stilul principal, caracterul de design al elementelor individuale ale mobilierului, precum și funcționalitatea.
 

Garderobă funcțională - aranjament

În plus față de faptul că holul trebuie să fie decorat cu bun gust, deoarece este piesa de rezistență a întregii case, trebuie să fie și confortabil în utilizarea de zi cu zi. În ciuda faptului că nu petrecem prea mult timp acolo, facem unele activități în el pentru a ne pregăti pentru ieșirea din casă. În acest caz, un sistem de garderobă va fi cel mai bun. Acesta poate fi ușor de aranjat în diferite holuri și adaptat la nevoile unui anumit interior. Fără îndoială, cele mai funcționale dulapuri sunt cele echipate cu elemente suplimentare, cum ar fi o oglindă, un scaun, umerașe și un suport pentru pantofi. Cu un astfel de set, dulapul va satisface nevoile gospodăriei, fără a ocupa prea mult spațiu în hol.
/mobilier-pentru-hol-nr-16.html