Living - Mobilier pentru camera de zi


Mobilierul îndeplinește mai multe funcții importante în interiorul camerei de zi. Ea trebuie să fie practică, astfel încât să poată fi folosită bine și confortabil, în funcție de destinația sa - fie că este vorba de scaune sau de depozitarea tuturor lucrurilor de care aveți nevoie. Apoi, și cu siguranță nu lipsit de importanță, este aspectul mobilierului - acesta trebuie să umple spațiul din cameră într-un mod adecvat și util, astfel încât să vă simțiți bine și confortabil în el. Suntem conștienți de toate acestea la magazinul online Mobilier Bogart, motiv pentru care gama noastră de produse oferă diferite tipuri de mobilier pentru living în mai multe culori, pentru a oferi fiecărui client care ne vizitează site-ul o alegere.

Setul de mobilier de bază

De ce nu te poți lipsi în sufragerie? Da, este setul de mobilă de sufragerie. Acesta formează chiar miezul camerei și determină cum va arăta interiorul. Caracteristica sa cea mai importantă este funcționalitatea maximă, ceea ce înseamnă în esență un design bine gândit, inclusiv o amenajare ingenioasă și practică a tuturor spațiilor de depozitare.

Mobilier de nuanță întunecată sau mai degrabă luminosă

 
Majoritatea seturilor din living sunt compuși din dulapuri în picioare sau suspendate de diferite dimensiuni, vitrine de sticlă sau rafturi de diferite lățimi și înălțimi. Schemele de culori urmează tendințele actuale ale modei, astfel încât există posibilitatea de a alege între seturile de living de culoare deschisă și închsă, în funcție de ceea ce preferă gustul fiecăruia. Atunci când alegeți opțiunea optimă de culoare pentru mobilierul dumneavoastră, trebuie să luați în considerare și faptul că cât de multă sau de puțină lumină naturală aveți în cameră.
 
În general, mobilierul închis dă o impresie elegantă, iar accesoriile colorate și îndrăznețe ies frumos în evidență alături de acesta. Este perfectă pentru încăperile orientate spre sud sau vest, care sunt luminate de lumina soarelui.Cele închise la culoare sunt tipici stilului mediteranean și sunt foarte des întâlniți în casele italiene sau spaniole. În Scandinavia, în schimb, se preferă mobilierul deschis, natural, care luminează orice cameră mai întunecată cu acces limitat la lumina naturală. Comoda Ikea se bazează pe acest principiu. Puteți găsi acest stil și la compania noastră Nábytek-Bogart.
 

Cine vrea lux, alege alb-negru

În magazinul nostru online veți găsi reprezentanți ai acestor două culori de bază, chiar și în combinația lor, care aparține stilului modern al timpului nostru. Mobilierul minimalist într-o compoziție alb-negru arată interesant și într-un spațiu mobilat simplu. Albul este, până la urmă, o culoare la modă care arată foarte luxos, mai ales dacă este lucioas. Piesele albe de mobilier pentru living se numără printre cele mai interesante lucruri pe care le oferă piața actuală a mobilei. Cu toate acestea, o vitrină din sticlă arată, de asemenea, original. În combinație cu albul, aceasta pretinde să fie elementul dominant al unui apartament modern.

Chiar și un set ieftin din camera de zi poate fi frumos

Oricare ar fi tipul de set de mobilă pentru camera de zi pe care vă decideți să îl alegeți, noi suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune la un preț rezonabil. Dacă sunteți limitat de mijloacele financiare, vă putem oferi și seturi de living, care vă vor face casa confortabilă și practică și modernă în același timp la un preț redus.

O masă TV pentru fiecare cameră de zi

 
Nu puteți să vă decideți ce masă sau comodă TV să cumpărați? Atunci când alegeți una, trebuie să luați în considerare dimensiunea televizorului. Selecția noastră de mese TV este variată și vine în diferite lățimi, modele și culori. Puteți alege un stil simplu sau puteți alege o masă tip comodă pentru televizor care să includă și spații de depozitare practice pentru toate lucrurile esențiale care, de obicei, sunt mai mult decât suficiente în casă. 
 
Dacă puneți accent pe tendințele contemporane, veți alege cu siguranță o măsuță de cafea alb lucios cu un design interesant și inedit care va sublinia unicitatea interiorului. Cei cărora le plac clasicii vor opta pentru măsuțele de cafea tradiționale, dintre care unele au și o zonă suplimentară de depozitare pe care o puteți folosi pentru a pune la loc convenabil reviste și ziare sau alte obiecte mici. Printre cele mai dorite modele se numără măsuța de cafea albă. Este de înțeles, deoarece albul este o culoare de mobilier la modă în acest moment.
 
/living-nr-11.html