Termeni și condiții

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE A SITE-ULUI mobilier-bogart.ro 1. INFORMAŢII PRELIMINARE.


  1. Accesând și utilizând acest Website, acceptați, fără limitări sau restricții, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între dumneavoastră și mobilier-bogart.ro (menționat în continuare după această denumire sau după cea de „Titular”), se supun în totalitate acestor Termeni și Condiții.

  2. "Termeni şi Condiții” constituie acordul legal dintre dumneavoastră în calitate de Client şi Titular şi vizează utilizarea Site-ului, comanda de produse / servicii, accesarea şi folosirea facilităţilor Site-ului etc. Pentru utilizarea conformă a Site-ului vă recomandăm să citiţi în prealabil aceşti Termeni şi Condiţii. Accesarea si vizitarea Site-ului, înregistrarea unui cont de utilizator/client, dar şi plasarea unei Comenzi înseamnă acceptarea în totalitate şi necondiţionată a acestor Termeni şi Condiţii.

  3. Termenii şi condiţiile pot fi modificate oricând, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Modificările şi informaţiile privind valabilitatea acestora vor fi postate pe acest site, în vederea informării utilizatorilor. Utilizatorii trebuie să se raporteze la regulile, drepturile, obligaţiile, procedurile etc. prevăzute de Termeni şi Condiţii în formatul valabil la data interacționării cu Site-ul, fără a exista o obligaţie a Titularului de a îi informa individual despre actualizări şi / sau modificări. Dacă nu sunteţi de acord să respectaţi aceşti Termeni şi Condiţii, fie chiar şi parţial, vă rugăm să nu utilizaţi Site-ul. De asemenea, dacă, în orice moment, aceşti Termeni şi Condiţii nu mai sunt acceptaţi de către dumneavoastră, vă rugăm să sistaţi imediat accesarea şi utilizarea Site-ului.


 1. DEFINIREA UNOR TERMENI.


 • Comandă -  o formă de comunicare între Titular și Client prin care acesta din urmă transmite celui dintâi, intenția sa de a achiziționa Produsele și / sau Serviciile comercializate prin intermediul Site-ului.

 • Cont - personalizarea unei secțiuni a Site-ului prin introducerea adresei de e-mail și a unei parole, secțiune care conține informații despre Client. Crearea unui astfel de Cont este o opțiune a Utilizatorilor / Clienților. Datele introduse odată cu crearea Contului vor rămâne confidențiale pe toată durata existenței acestuia.

 • Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Titular și Client, fără prezența fizică simultană a părților, contract care se încheie după atenta citire și acceptare a prezentului Termenilor și Condițiilor.

 • Client/Cumpărător -  orice persoană fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină sau orice persoană/entitate juridică, care își creează sau nu un Cont în Site și / sau efectuează o Comandă online.

 • Document / Politică de Utilizare / Termeni și Condiții prezenta Politică de Utilizare privind termenii şi condiţiile de utilizare a Site-ului, denumit şiTermenii şi Condițiile”, „T&C” sau „Politică, care va guverna raportul contractual dintre Titular și Utilizatori și / sau Clienți și care va fi interpretată în conformitate cu legea română. Orice neconformitate sau nevalabilitate a unei părți sau clauze din Termeni și Condiții cu alte prevederi legale aplicabile nu are efecte asupra valabilității și legalității celorlalte prevederi din Politică.

 • Produs – orice bun sau serviciu care poate fi comercializat și / sau prestat conform legii, care nu încalcă limitele impuse prin acești Termeni și Condiții și care este oferit de către Titular prin intermediul Siteului.

 • Prelucrarea datelor cu caracter personal - a se vedea Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal – Politica GDPR.

 • Utilizator – orice persoană care accesează site-ul și/sau plasează o comandă, chiar fără a crea un cont pe Site.

 • Website-ul / Site-ul – reprezintă site-ulmobilier-bogart.ro precum și orice secțiune sau subpagină a acestuia. Site-urile și/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora care aparțin unor terți și care sunt accesate de către Utilizatori / Clienți ca urmare a legăturilor sau trimiterilor disponibile pe Site nu fac obiectul și nici nu intră în sfera acestei definiții.


 • Titularul/Vânzătorul – Meble-Bogart.pl Łukasz Grata. cu sediul social în localitatea 37-125 Czarna 825, Polonia la O.N.R.C. sub nr 180755658, CIF / CUI PL517033984, telefon +40377102286, e-mail contact@mobilier-bogart.ro, cont bancar RO 96RZBR0000060022841001, deschis la Raiffeisen Bank.


 1. CONDIȚII DE UTILIZARE.


  1. Deşi depunem toate eforturile să ne asigurăm că experienţa pe Site e sigură şi optimizată, nu putem să garantăm că, urmare a conduitei unor terţi care este dincolo de controlul nostru, Website-ul, serverele pe care este acesta găzduit sau e-mailurile trimise de pe Site nu pot conține viruși sau alte informații cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul / Clientul folosește Website-ul pe riscul propriu, Titularul nefiind răspunzător pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Website.

  2. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe Website sau al actualizării diverselor pagini ale Website-ului. Informații privind situația unor stocuri sau disponibilitatea unor Produse este posibil să nu fie mereu de actualitate, putând exista erori sau întârzieri de comunicare între Site şi programele care ţin evidenţa stocurilor disponibile.


 1. DREPTURI DE AUTOR.


  1. Titularul deține titlul deplin și complet asupra fișierelor, pozelor și materialelor publicate pe Website, precum și toate drepturile de proprietate intelectuală, industrială etc. ce decurg din acestea. Pot exista situaţii în care Titularul nu deţine pe deplin drepturi de proprietate sau unele de proprietate intelectuală, industrială sau comercială cu privire la fişiere, poze, materiale etc. publicate pe Website, beneficiind doar de un drept de utilizare a acestora. Indiferent de situație, nu aveți permisiunea să comercializati, redistribuiți sau reproduceți aceste materiale, nici să le decompilați sau modificați structura fără un acord prealabil.


 1. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE.


  1. Toate preţurile produselor afişate pe acest Website sunt exprimate în lei (RON) și sunt purtătoare de TVA. Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile ca urmare a modificărilor apărute la cursurile de schimb valutar sau a altor situaţii ce pot genera anumite schimbări de natură a afecta valoarea preţurilor afişate pe site.

  2. Informaţiile utilizate pentru descrierea produselor disponibile pe site (texte, imagini, prezentări multimedia) nu reprezintă obligaţii contractuale pentru noi, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

  3. Comenzile plasate cu privire la produsele publicate pe site şi/sau cele care fac obiectul unor promoţii practicate de către noi la un moment dat vor fi onorate doar în limita stocului disponibil. Dacă un anumit produs comandat de către dumneavoastră nu mai este disponibil în stocul nostru veţi fi informat cu privire la acest aspect.

  4. Contractul dintre noi și Client/Utilizator se consideră încheiat la momentul confirmării, pe un suport durabil (prin email) a acceptării comenzii transmise de Client, ca urmare a finalizării plății.

  5. Vă recomandăm să acordaţi o atenție sporită la momentul plasării comenzii cu privire la cantitatea şi tipul produselor dorite.


 1. COMANDA ŞI PLATA PRODUSELOR.


  1. Clienţii noștri pot efectua comenzi pe acest website prin adăugarea produselor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza comanda prin efectuarea plăţii prin una dintre modalităţile indicate expres.

  2. Pe acest website, plata produselor comandate se poate realiza utilizând următoarele modalităţi: plata ramburs și plata online prin card bancar. Plata online prin card bancar se realizează prin procesatorul de plăţi prin Worldline SIX Payment prin intermediarul Big Fish Payment Gateway de asemenea se poate plăti cu intermediarul Barion Payment Inc.

  3. Dacă aţi ales metoda de plată online prin card bancar este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

  4. Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de entităţile care asigură tranzacţiilor online acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic.

  5. "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment dat, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele electronice Visa şi/sau MasterCard.

  6. Pentru plăţile prin card bancar nu se va percepe niciun comision.

  7. În cazul plăţilor online, Vânzătorul nu este şi în niciun caz nu poate fi ţinut responsabil pentru vreun cost suplimentar suportat de Client, incluzând, dar nefiind limitat la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă. Responsabilitatea pentru suportarea acestor costuri suplimentare aparţine exclusiv Clientului.

  8. Vă aducem la cunoştinţă faptul că simpla adăugare a unui produs în coşul de cumpărături nu atrage în mod automat şi înregistrarea comenzii. Comanda va fi înregistrată doar după parcurgerea tuturor paşilor necesari, înregistrarea fiind confirmată la momentul recepţionării de client a email-ului de confirmare, care conţine toate informaţiile, detaliile şi specificaţiile produselor adăugate în coş, dar şi costurile totale (incluzând costurile de livrare, accesorii etc.).

  9. De asemenea, vă aducem la cunoştinţă faptul că vom confirma comanda/livra produsele utilizând exclusiv informaţiile introduse de către Client la momentul plasării comenzii. În acest sens, vă solicităm să acordaţi o atenţie deosebită la momentul completării informaţiilor referitoare la comandă în paşii premergători finalizării acesteia.

  10. Vom transmite Clientului documentele fiscale aferente Comenzii doar în format electronic la adresa de e-mail furnizată de către Client.

  11. Tranzacţiile sunt securizate la un nivel ridicat, astfel încât plata se va realiza în cele mai sigure condiţii. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele procesatorilor de plăți. Siguranța informațiilor este garantată de faptul că procesatorii de plăți nu stochează datele confidențiale ale cardului, ci le trimit criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel, informațiile clienților sunt în siguranță.


 1. POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR.


  1. Cumpărătorul are dreptul legal (recunoscut de OUG 34/2014) de a se retrage din Contractul încheiat cu Vânzătorul, într-un termen de 14 zile de la data recepţionării produselor comandate. Pentru exercitarea acestui drept de „răzgândire” nu este necesară prezentarea niciunei justificări a deciziei de retragere din Contract.

  2. Dreptul de retragere poate fi exercitat astfel:

   1. Fie printr-o declaraţie expresă și neechivocă, transmisă prin e-mail la adresa contact@mobilierbogart.ro în termenul de 14 zile (calendaristice) de la momentul recepţiei produselor achiziţionate, cu indicarea clară a numărului comenzii şi a datelor Cumpărătorului.

   2. Tot într-un termen de 14 zile, calculat de la data la care a fost transmisă decizia de retragere, produsele vizate trebuie returnate către Vânzător, la adresa din Harghita, Miercurea Ciuc, Str. Poienii 84A530232, în starea în care acestea se aflau la momentul recepţionării produselor, ambalate corespunzător pentru a evita deteriorarea pe durata transportului. Cheltuielile pentru transportul acestora vor fi suportate exclusiv de către Cumpărător. Pentru estimarea contravalorii costurilor de transport, recomandăm luarea în considerare a politicii de prețuri a transportatorului ales (taxă fixă, taxă/kg, taxă extra rețea etc.).

  1. În acelaşi termen de 14 zile, calculat de la transmiterea deciziei de retragere, Vânzătorul va rambursa Cumpărătorului contravaloarea produselor returnate, în aceeaşi modalitate de plată precum cea de la plasarea Comenzii, mai exact suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

  2. Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea produselor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate.

  3. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou (produse deteriorate etc.), Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a solicita/percepe o taxă pentru readucerea produsului returnat în starea inițială.

  4. Refuz de retur: Un produs este considerat deteriorat si/sau folosit dacă a fost desigilat, dacă prezintă modificări fizice, tăieturi, zgârieturi, etc. Orice semn de uzură existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare, fiind considerat produs folosit și desigilat.

  5. Coletele care nu vor îndeplini condițiile mai sus menționate, vor fi refuzate. În cazul returnării unui produs care nu se află în aceeași stare în care a fost livrat, Vânzătorul va considera returul nevalid și va fi îndreptățit să refuze restituirea prețului.


 1. LIVRAREA ŞI TRANSPORTUL PRODUSELOR.

  1. Livrarea produselor comandate pe acest site se face prin intermediul companiei de curirerat al vânzătorului. Termenul de livrare este indicat pentru fiecare produs în parte pe pagina produsului.

  2. Vânzătorul își rezervă dreptul de a prelungi timpul necesar pentru livrarea produselor în cazul unor circumstanțe speciale, caz în care clientul va fi informat cu privire la noua dată de livrare a produselor.

  3. În cazul în care transportul produselor vândute este efectuat de către Vânzător, fie prin firma de curierat aleasă de Vânzător, fie prin persoane autorizate, responsabilitatea și riscurile sunt suportate de către transportator, după caz. Costurile estimative pentru livrare pot fi găsite pe următorul link: https://www.mobilier-bogart.ro/livrare-s-44.html

 1. GARANŢII. LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII.


  1. În conformitate cu prevederile legale, Vânzătorul este răspunzător faţă de Cumpărător pentru orice lipsă a conformităţii existentă la momentul când au fost livrate produsele şi care este constatată în termen de doi ani de la data respectivă. Aceasta reprezintă garanţia legală de conformitate.

  2. În cazul lipsei conformităţii, Cumpărătorul are dreptul de a solicita Vânzătorului:

   1. Aducerea în conformitate a bunurilor r (prin reparație sau înlocuire, în fiecare caz fără plată. Noţiunea fără plată se referă la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile de transport, manipulare, manoperă, materiale utilizate şi ambalare). Reparaţiile sau înlocuirile se efectuează într-un termen rezonabil care nu poate depăşi 15 zile calendaristice din momentul în care vânzătorul a fost informat de către consumator cu privire la neconformitate şi care este stabilit de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, luându-se în considerare natura şi complexitatea bunurilor, natura şi gravitatea neconformităţii şi efortul necesar pentru finalizarea reparaţiei sau înlocuirii. consumatorul poate opta între reparaţie şi înlocuire, cu excepţia cazului în care măsura corectivă aleasă ar fi imposibilă sau, în comparaţie cu cealaltă măsură corectivă disponibilă, ar impune vânzătorului costuri care ar fi disproporţionate, luând în considerare toate circumstanţele, inclusiv următoarele: a) valoarea bunurilor în cazul în care nu ar fi existat neconformitatea; b) gravitatea neconformităţii; sau c) dacă măsura corectivă alternativă ar putea fi executată fără vreun inconvenient semnificativ pentru consumator.

   2. Reducerea corespunzătoare a preţului ori

   3. Încetarea contractului privind produsul neconform, pentru situațiile în care i) vânzătorul nu a finalizat reparaţia sau înlocuirea sau vânzătorul a refuzat să aducă în conformitate bunurile, ii) se constată o neconformitate, în pofida eforturilor vânzătorului de a o remedia, iii) neconformitatea este de o asemenea gravitate încât justifică o reducere de preţ sau dreptul la încetarea imediată a contractului de vânzare, iv) vânzătorul a declarat că nu va aduce bunurile în conformitate într-un termen rezonabil sau fără inconveniente semnificative pentru consumator ori acest lucru reiese clar din circumstanţele cazului.

  3. Consumatorii pot să opteze pentru o anumită măsură corectivă în cazul în care neconformitatea bunurilor este constatată la scurt timp după livrare, fără a depăşi 30 de zile calendaristice.

  4. Vânzătorul va fi responsabil faţă de Client pentru toate obligaţiile asumate prin Contract şi prin intermediul acestui Politici. Astfel că Vânzătorul va putea cesiona şi/sau subcontracta anumite servicii cu scopul îndeplinirii complete a tuturor obligaţiilor asumate faţă de Cumpărător, fără vreo informare sau acord al acestuia din urmă.

  5. Vânzătorul nu va fi responsabil pentru eventuale situaţii prejudiciabile pentru Client şi care rezultă din nerespectarea de către acesta din urmă a prezentului Document şi/sau a legislaţiei în vigoare aplicabile.

  6. Vânzătorul nu poate fi ţinut responsabil pentru prejudiciile suferite de către Client, direct sau indirect, ce rezultă din nefolosirea sau din folosirea incorectă a informaţiei prezentate pe site.


 1. CONFIDENȚIALITATE.


  1. Titularul va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care Utilizatorii / Clienții le vor furniza. Dezvăluirea sau transmiterea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile restrictive menționate în n Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

  2. Prelucrarea datelor cu caracter personal şi regulile de protecţie a acestora pot fi accesate aici.

  3. Titularul respectă și protejează dreptul la intimitate și viață privată a utilizatorilor/vizitatorilor Websiteului şi își asumă obligația de a administra în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate şi / sau legitime datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este de a asigura Utilizatorilor / Clienților Website-ului informații, produse și servicii comercializate, precum și servicii de marketing, reclamă și publicitate adaptate în mod individual.


 1. SECURITATE.


  1. La utilizarea Website-ului sunteți răspunzător pentru asigurarea confidenţialităţii datelor referitoare la contul dumneavoastră de acces (numele de utilizator și parolă) și sunteți de acord să vă asumați întreagă responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe Website în baza contului și parolei dumneavoastră. Vă recomandăm să nu divulgaţi datele în baza cărora vă autentificaţi pe Site în măsura în care deţineţi un cont pe acest site. De asemenea, recomandăm să nu utilizați contul unei alte persoane pentru plasarea de comenzi.

  2. În cazul în care confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, aveţi obligaţia de a notifica, în cel mai scurt timp, Titularul pentru a restricţiona accesul la cont și a vă genera cât mai rapid o cale prin care să puteţi reintra în posesia contului dumneavoastră.

  3. Efectuarea de operațiuni neautorizate precum, dar fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului sau altele asemenea asupra acestui Website vor atrage răspunderea civilă, contravențională sau chiar penală, în funcţie de caz.


 1. INFORMAŢII UTILE PENTRU UTILIZATORI.


  1. Ca utilizator, înțelegeți și sunteți de acord cu următoarele:

 1. Să primiți ocazional newslettere (e-mailuri) în scop informativ din partea Titularului pe baza ofertelor sale, conform Politicii de Prelucrare Date Personale (GDPR), în măsura în care aţi optat pentru asemenea informări;

 2. Să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră;

 3. Să mențineți și înnoiți, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.

 4. Să utilizați site-ul în mod diligent și să nu aduceți atingere drepturilor Titularului sau drepturilor altor Utilizatori / Clienți.


  1. Ca utilizator, vă asumați obligativitatea de a nu întreprinde următoarele activități:

 1. Să publicați materiale care conțin viruși sau alte programe malițioase cu intenția de a distruge acest sistem sau orice informație care este parte componentă a acestui sistem;

 2. Să publicați materiale, imagini, informaţii etc., dacă nu deţineţi drepturi de autor sau de proprietate intelectuală asupra acestora sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

 3. Să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, sau alte materiale ori informații interzise de prevederile legale în vigoare;

 4. Să publicați imagini sau informații care contravin normelor legale în vigoare sau bunelor moravuri.


  1. Prin acceptarea formularului de înregistrare prin care vă transmiteți datele dumneavoastră personale în vederea participării la diverse acțiuni (de informare, promoționale, publicitare, de divertisment, de creare a unui cont de utilizator etc.) întreprinse de Titular, declarați că sunteți de acord cu următoarele:

 1. Ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate și prelucrate de către Titular, în conformitate cu Politica privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal;

 2. Să primiți din partea Titularului diverse materiale publicitare, de informare, propuneri și invitații de participare la diverse activități, precum și diverse obiecte, servicii, produse și/sau mostre de produse etc., în măsura în care aţi exprimat acordul în acest sens.


 1. LEGISLAȚIE APLICABILĂ și JURISDICȚIE.


  1. Acești Termeni și Condiții și utilizarea Site-ului sunt guvernate de legislația în vigoare din România. În caz de apariţie a oricărui litigiu referitor la raportul contractual sau rezultat din sau în legătură cu încheierea, interpretarea, executarea ori încetarea acestuia, acesta va fi soluţionat prin cereri adresate instanţelor judecătoreşti competente.

  2. În ceea ce priveşte platformele SOL (de soluţionare online a litigiilor) și SAL (procedura de soluționare alternativă a litigiilor), prezente în interfaţa site-ului, vă informăm că aceste două modalităţi de soluţionare amiabilă a diferendelor apărute sunt adresate exclusiv consumatorilor.


Ultima actualizare: 16.01.2024


/termeni-si-conditii-s-1.html