Sufrageria - Mobilier pentru sufragerie 
Locul ideal pentru conversații sociale în cadrul familiei este sufrageria. Aici se adună membrii familiei pentru a mânca împreună și a discuta subiecte care îi interesează. Și din acest motiv, spațiul trebuie mobilat cu mobilier adecvat pentru sufragerie, astfel încât locuitorii apartamentului sau casei să se simtă confortabil în el. Probabil că nimeni nu este interesat să stea pe scaune incomode sau să se lovească în mod constant de cotul unui coleg de masă vecin în timp ce mănâncă. Bogart Furniture vă aduce o gamă completă de mobilier de sufragerie pentru fiecare interior. Nu trebuie decât să aruncați o privire asupra catalogului nostru de produse și să alegeți în liniștea casei dumneavoastră.

Masă și scaune practice

 
O masă practică și scaune confortabile reprezintă baza oricărei sufragerii. Pentru un ospăț relaxat, aveți nevoie de o masă cu o suprafață suficient de mare pentru a găzdui tot ce aveți nevoie pentru a lua masa. Bineînțeles, trebuie să se țineți cont și de dimensiunea spațiului disponibil în cameră și de numărul de persoane pe care doriți să le așezați la masă. Dacă găzduiți în mod regulat adunări mai mari, ar fi o idee bună să vă luați o masă de sufragerie care se poate plia. Este o piesă practică pe care o veți folosi cu siguranță în timpul petrecerilor. Cu toate acestea, o sufragerie nu trebuie să fie doar un spațiu al apartamentului. În multe case sau apartamente mai mari, aceasta tinde să facă parte din terasele exterioare, unde se creează o zonă de relaxare plăcută pe timpul verii. Acesta este momentul în care trebuie să alegeți mobilierul de sufragerie care poate rezista condițiilor meteorologice - iarnă, ploaie sau soare.
 
Familiile nu sunt întotdeauna alcătuite dintr-un număr mare de membri. Mulți oameni locuiesc singuri și se mulțumesc cu o masă foarte mică atunci când nu vor să renunțe la sufragerie. Magazinul online Bogart Furniture se gândește la toate cazurile și oferă clienților săi o gamă de mobilier pentru sufragerie pentru orice ocazie. Puteți alege dintr-o varietate de modele, culori și materiale. Știați că există și mese de dining din sticlă? Combinate cu o construcție solidă cu picioare cromate, acestea sunt potrivite pentru camerele moderne. Blatul mesei este realizat din sticlă călită de înaltă calitate, în diferite nuanțe. Masa este completată de scaune cu tapițerie din piele ecologică. Această piesă exclusivistă va fi apreciată într-un apartament mobilat cu stil.

Mobilă pentru sufragerie în diferite stiluri

Pe lângă masă și scaune, din sufragerie nu trebuie să lipsească vitrinele sau dulapurile laterale, care vor conține probabil majoritatea seturilor de porțelanuri scumpe. Comodele pentru sufragerie tind să fie joase, cu sau fără rafturi, cu uși din sticlă sau pline. Materialul ideal, dacă nu doriți lemn masiv direct, este placa laminată. Este mult mai ieftin de cumpărat decât lemnul natural, iar modelele actuale sunt atât de bune calitativ încât nu poți distinge suprafața de lemn masiv la prima vedere. În plus, laminatul este foarte ușor de întreținut. De obicei, o cârpă umedă este tot ce aveți nevoie pentru a-l curăța. În caz contrar, puteți folosi produse de curățare disponibile în mod obișnuit pentru mobilierul de sufragerie - detergenți anti-statici pentru praf, șervețele umede pentru mobilier etc.

Comoda ca o completare necesară pentru sufrageria

Spațiile de depozitare devin din ce în ce mai importante de-a lungul timpului. Cu cât locuiești mai mult timp într-un loc, cu atât mai multe lucruri ajungi să cumperi. Asta presupunând că nu scăpați imediat de lucrurile vechi. De aceea, trebuie să ai suficient spațiu în sufragerie pentru a depozita lucrurile esențiale care au cumva legătură cu mâncarea și masa. Un bufet este ideal pentru acest lucru. Acesta poate depozita seturi de masă din porțelan sau sticlă, precum și fețe de masă sau tacâmuri. Un bufet în stil rustic arată frumos, dar, din nou, este potrivit doar pentru camerele care sunt decorate în această tendință. Există, de asemenea, un loc pentru scaunele și mesele de bar într-un interior modern. Bogart Furniture oferă mese de bar mobile pe rotile, care pot fi folosite atât în camera de zi, cât și în sufragerie. Datorită roților, puteți muta cu ușurință masa dintr-o cameră în alta.
/sufrageria-nr-10.html