Suporturi pentru picioare

Produse găsite: Produse găsite: 2
opțiuni de filtrare:
Filtrare
rezultate pe pagină:
status
preț
Interval de preț [Ron]
-
dimensiuni
lățime [cm]
-
Înălțime [cm]
-
adâncime [cm]
-

Suportul pentru picioare pentru fotoliu - o completare practică și elegantă

Acest modul la îndemână poate servi cu succes drept decor pentru camera de zi sau orice alt interior în care apare. Nu există niciun obstacol în a asorta un suport pentru picioare la un fotoliu amenajat într-un dormitor, în camera copiilor sau în biroul de acasă. Este deja o chestiune de nevoi, precum și de cantitatea de spațiu liber din cameră.
Va arăta bine această piesă de mobilier cu orice fotoliu? Este un fapt că formează cele mai bune dueturi cu fotolii masive, întinse, cum ar fi foarte elegantele earlobes supradimensionate. Poți crea combinațiile care crezi că vor funcționa cel mai bine în casa ta.
Consultați selecția de scăunele tapițate din magazinul nostru. Diferitele modele variază în:
  • dimensiune,
  • formă,
  • materialul de tapițerie.
Acest lucru vă oferă șansa de a armoniza cele două piese de mobilier nu numai din punct de vedere al dimensiunilor, ci și din punct de vedere estetic. Puteți urmări să mențineți o similitudine stilistică între ele sau, pentru un efect mai interesant, să le asortați ușor dezacordat.

Suporturi moderne pentru picioare

Fotoliul cu urechi este o piesă de mobilier cu adevărat luxoasă. În designul său veți găsi o serie de soluții pentru a crește confortul odihnei dumneavoastră. Printre acestea se numără un spătar înalt, un scaun coborât și cotiere conturate. Este greu de crezut, dar utilizarea acestuia poate fi și mai plăcută dacă îl combinați cu o piesă de mobilier care oferă un bun suport pentru picioare.
Dintre scăunelele pentru fotoliile cuurechi, cele cu o formă destul de simplă conduc detașat. Acestea au dimensiuni ceva mai mari, dar acesta este un mare avantaj. Ele se armonizează de minune cu fotoliul. La nevoie, pot fi folosite ca un scaun suplimentar în cameră sau chiar ca masă pentru a vă pregăti mici gustări. La urma urmei, cui nu-i place să ia o gustare în timp ce citește o carte sau se uită la televizor?
Aceste tipuri de unități sunt adesea echipate cu spații de depozitare practice. Dimensiunile lor mari fac acest lucru posibil. Interiorul recipientului poate fi accesat prin ridicarea capacului. Este o idee bună să păstrați acolo o pătură ușoară, în cazul în care frigul începe să vă cuprindă în timp ce vă relaxați. De asemenea, ascunzătoarea poate fi folosită pentru cărți, ziare și diverse obiecte mici care ar trebui să fie la îndemână.

Ce scăunele pentru canapea vă recomandăm?

Se poate adăuga același scăunel la o canapea ca și la un fotoliu? De regulă, nu este nevoie să căutați un model special. Singura problemă este că doar persoana se relaxează pe fotoliu, totuși. Pot fi chiar mai multe persoane care stau pe canapea în același timp. Cum alegeți atunci cine se va bucura de această facilitate suplimentară la un moment dat?
Fotoliile de canapea se disting prin dimensiunile lor ceva mai generoase. Au o formă alungită, ceea ce le face să amintească oarecum de băncile tapițate. Până la două persoane își pot pune picioarele pe această piesă de mobilier și pot petrece o seară plăcută și liniștită în fața televizorului. Toată lumea va fi fericită.

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când alegeți un taburet pentru picioare?

De ce ar trebui să se țină cont atunci când se caută un scăunel pentru fotoliu? Există câțiva parametri pe care trebuie să vă concentrați. Atunci când îi supuneți unei analize atente, veți reuși să creați un set care nu este doar elegant, ci și extrem de funcțional.

Țesătură

O țesătură de bună calitate vă va asigura că unitatea aleasă vă va servi bine și pentru o perioadă lungă de timp. Căutați țesături care sunt ușor de curățat și care blochează pătrunderea murdăriei în structura lor.

Înălțime - care va fi cel mai confortabil?

Cheia pentru a crea o potrivire reușită între fotoliu și scăunel este corelarea adecvată a înălțimii acestora. Picioarele extinse trebuie să fie la același nivel cu scaunul. Această poziție permite ca tensiunea musculară din spate să fie eliberată. Merită menționat faptul că același principiu se aplică și în cazul alegerii:
  • suporturile pentru picioare ale scaunului
  • suporturi de picioare pentru canapea
  • scăunele pentru paturi.

Suporturi pentru picioare cu sau fără depozitare?

Suporturile de picioare cu depozitare sunt o opțiune care merită - în special pentru interioarele în care este de dorit să se economisească spațiu într-o cameră. Acestea vă oferă un spațiu de depozitare suplimentar fără a pierde spațiu valoros.

Schema de culori - poate fi un scăunel contrastant?

Este o gândire acceptată că atunci când se asortează scăunele cu fotolii, ar trebui să se urmărească coerența în ceea ce privește aspectul ambelor elemente. O astfel de coerență dă impresia de armonie și ordine. Cu toate acestea, acesta nu este singura modalitate de a crea un set de succes.
Doriți un pic de varietate în decorul dumneavoastră? Variați culorile fotoliului și ale scăunelului. Puteți face acest lucru creând un contrast care va aduce o gură de aer proaspăt în interiorul casei dumneavoastră. De exemplu, un gri calm va arăta foarte eficient față de un galben muștar.
Camera de zi ar trebui să ofere condițiile potrivite pentru relaxare și divertisment. Cu toate acestea, să nu uităm funcția sa reprezentativă. Atunci când alegeți o canapea pentru camera de zi, este important să vă concentrați pe calitățile sale funcționale, fără a neglija atractivitatea designului și a culorii sale. O piesă de mobilier care combină aceste calități va garanta o calitate ridicată a odihnei și, în același timp, va decora. Trebuie doar să fie corect asortată la camera de zi!

/suporturi-pentru-picioare-c-1327.html