Canapele de colț fără funcție de dormit

Produse găsite: Produse găsite: 3
opțiuni de filtrare:
Filtrare
rezultate pe pagină:
status
preț
Interval de preț [Ron]
-
dimensiuni
lățime [cm]
-
Înălțime [cm]
-
adâncime [cm]
-

Canapele de colț fără funcție de dormit

Mobilier elegant și confortabil pentru camera dvs. de zi? Una care va permite cât mai multor oaspeți să stea confortabil? Dacă asta este ceea ce căutați, consultați oferta noastră de canapele de colț cu picioare (fără funcție de pat)!

Canapele de colț moderne fără funcție de pat

Ce distinge o canapea de colț mare pe picioare fără funcție de dormit? O astfel de piesă de mobilier este soluția ideală dacă:
  • căutați un loc confortabil pentru a vă relaxa și a vă întâlni cu prietenii;
  • vă întrebați cum să utilizați în mod practic spațiul de acasă (inclusiv colțurile din cameră), astfel încât să nu se irosească nici măcar un centimetru de spațiu;
  • intenționați să amenajați inteligent și confortabil o cameră de zi mică.

Canapele de colț pe picioare - pentru camera de zi și pentru cameră

Fiecare canapea de colț pe picior desfășurată disponibilă în oferta magazinului de mobilă Bogart este o piesă de mobilier tapițată cu țesătură de înaltă calitate, care își păstrează aspectul perfect timp de mulți ani! De asemenea, selectăm cu atenție umplutura scaunului și a spătarului - exact pentru ca canapeaua dvs. de colț pentru sufragerie pe picioare să fie excepțional de confortabilă și să vă permită să aveți parte de o odihnă la care ați visat dintotdeauna.

Canapelele noastre de colț nepliabile se disting, de asemenea, prin designul lor elegant. Datorită faptului că nu trebuie să conțină containere pentru lenjerie de pat sau extrageri, acestea pot avea o formă mai delicată. Prin urmare, acestea sunt foarte adesea caracterizate de un corp subțire, un spătar mai îngust, o formă aerodinamică, rotunjită sau cusături decorative.
Totuși, acestea nu sunt încă toate avantajele unei canapele de colț moderne pe picioare. O astfel de piesă de mobilier vă va permite, de asemenea, să vă împărțiți mai ușor camera de zi într-o zonă de agrement și o zonă de luat masa. Nu trebuie decât să așezați canapeaua mare de colț fără funcție de dormit cu spatele la masă - și ați terminat!

Ce canapea de colț cu picioare se potrivește cu interiorul casei Dvs.?

Atunci când alegeți o canapea de colț cu picioare pentru camera dvs. de zi, în plus față de considerațiile practice, acordați atenție stilului mobilierului:
  • pentru interioarele boho, o canapea de colț cu picior în nuanțe de bej, maro sau verde măsliniu se va potrivi perfect;
  • o canapea de colț cu picior mare pentru un interior minimalist sau scandinav trebuie să fie de culoare neutră (de preferință una dintre nuanțele de gri) și să aibă un design simplu și auster;
  • o canapea de colț cu picioare modernă, adică o piesă de mobilier ideală pentru interioarele de tip loft sau industrial, se distinge prin forma sa simplă și culoarea puternică (negru, grafit);
  • cea mai bună canapea de colț pentru o cameră de zi în stil provensal este o piesă de mobilier cu o formă ușor rotunjită și o culoare pastel;
  • o canapea de colț mare cu picioare în culoarea verde sticlă, vin sau albastru marin va arăta perfect într-un interior glamour.
Canapele de colț pentru camera de zi pe picioare, fără o funcție de dormit, sunt foarte confortabile, mobilier elegant care merită să fie ales pentru casa ta. Consultați gama noastră și convingeți-vă!

/canapele-de-colt-fara-functie-de-dormit-c-1159.html