Descriere produs

Noua ofertă de la BOGART din colecția Nicole este un dulap suspendat pentru televizor, în culori mute, universale și calde. Poate fi asortat atât cu interioarele deschise, cât și cu cele mai întunecate. Se potrivește perfect în tendința pentru interioare nude, care a devenit din ce în ce mai populară în ultima vreme.

Dulapul TV Nicole este echipat cu două dulapuri laterale și un sertar în mijloc și o nișă deasupra acestuia. La mobilă s-a folosit un sistem fără mânere, deschiderea se face prin intermediul plăcilor frontale care sunt glisate mai sus. Mobilierul suspendat nu ocupă spațiu pe podea și este mai ușor de ținut în ordine sub el.

Caracteristicile produsului:

 • suspendat dulap TV pentru camera de zi
 • design modern
 • construcție solidă
 • partea frontală canelată
 • spațiu interior spațios pentru dulapuri
 • corpul și partea frontală sunt din MDF de înaltă calitate
 • dulapul nu este de sine stătător
 • dimensiunile pot varia cu până la 0,5 cm
 • kit de montaj standard
 • garanție de 2 ani

Specificații:

 • corp - placă de mobilier 16 mm
 • partea frontală - panou MDF 18 mm 
 • spate de mobilier realizat din tablă HDF
 • sistem de deschidere fără mâner 
 • pistoane de gaz

Fișiere care pot fi descărcate:

Dimensiuni și parametrii

Dimensiuni

 • lățime: 200 cm,

 • Înălțime: 33 cm,

 • adâncime: 45 cm,

Mai mulți parametrii

Culori

culoarea corpului

kaszmir / cashmere

culoarea corpului

mat

Culori frontale

cașmir/cașmir

Culori frontale

mat

Specificații

Corp

Placă laminată de 16 mm

Mai multe informații
Placa laminată cu grosimea de 16 mm este o materie primă excelentă pentru producția de mobilier, care oferă multe beneficii. Este durabil și rezistent la zgârieturi, ceea ce asigură calitatea de lungă durată și aspectul estetic al mobilierului. Durabilitatea sa face mobila solidă și poate rezista utilizării zilnice mulți ani. În plus, placa laminată este ușor de îngrijit - doar ștergeți-o cu o cârpă umedă pentru a-și păstra aspectul frumos. În plus, placa laminată oferă o selecție largă de modele și culori, ceea ce vă permite să potriviți mobilierul cu propriul stil și interior. Datorită diferitelor decoruri, puteți crea atât modele de mobilier moderne, cât și clasice. De asemenea, este o materie primă ușor de prelucrat, care vă permite să adaptați mobilierul la nevoile dumneavoastră individuale.

Front

Placă MDF de 18 mm

Mai multe informații
Descoperiți perfecțiunea extraordinară a faței de mobilier din plăci MDF de 18 mm grosime. MDF (Medium Density Fiberboard) este o materie primă excelentă care combină durabilitatea și estetica. Datorită densității și structurii uniforme, fronturile din plăci MDF sunt rezistente la deformare, ceea ce garantează durabilitatea pe termen lung a mobilierului. Suprafața lor perfect netedă este un fundal perfect pentru diverse finisaje, cum ar fi lăcuirea sau furnirul. Placa MDF este, de asemenea, ușor de prelucrat, ceea ce vă permite să creați o varietate de modele și detalii. Această soluție flexibilă vă permite să adaptați fronturile de mobilier la preferințele individuale și la stilul interior. În plus, placa MDF este un material ecologic, realizat din lemn reciclat și nu emite substanțe nocive.

Tip frontu

canelată

Mai multe informații
Descoperiți eleganța și stilul de neegalat al unei piese de mobilier cu o față de mobilier canelatăm. Acest detaliu unic adaugă interiorului dvs. nu numai un aspect estetic, ci și funcționalitate practică. Frontul de mobilier canelat nu este doar frumos, ci creează și o textură interesantă care conferă mobilierului dvs. caracter și unicitate. Mobila noastră cu front de mobilier canelatăm este atent lucrată din materiale de înaltă calitate, garantând durabilitate și satisfacție de lungă durată.

Picioare

lipsă

Mai multe informații
Mobilier fără picioare - acest design unic oferă nu numai un aspect modern, ci și numeroase beneficii pentru tine. Mobilierul fara picioare este perfect pentru orice spatiu, indiferent de dimensiunea sau stilul sau. Il poti adapta cu usurinta nevoilor tale asezand-l direct pe podea sau pe covor. Eliminarea picioarelor înseamnă, de asemenea, că este mai ușor de păstrat curat, fără a fi nevoie să aspirați sub mobilier. În plus, mobilierul fără picioare este stabil și solid, asigurând o utilizare sigură și confortabilă.

Tip de picior

lipsă - opțiune de suspendare

Mai multe informații
Descoperiți o soluție revoluționară pentru spațiul dumneavoastră - un mobilier suspendat fără picioare. Uitați de picioarele tradiționale, acest design inovator va conferi interiorului dvs. un stil modern și minimalist. Mobilierul suspendat vă oferă libertate de aranjare, economisește spațiu și adaugă luminozitate încăperii. Descoperiți senzația de spațialitate, fără dificultatea de a curăța sub mobilier. Această soluție funcțională nu este doar estetică, ci și practică - câștigați mai mult spațiu de depozitare, fără compromisuri. Faceți din spațiul dvs. un spațiu unic cu o piesă de mobilier suspendată - este cea mai bună soluție pentru dvs.

Finisaj

Margine

ABS

Mâner

lipsă

Spate

Placă HDF 3 mm

Balamale

oțel cu închidere silențioasă

Ghidajele sertarelor

închidere silentioasă

Ghidajele sertarelor

montare inferioară

Sistem de deschidere

partea frontală mai lungă

Sistem de închidere

închidere silentioasă

Echipamente

Numărul de sertare

1

Numărul de clapete

2

Numărul de nișe

1

Iluminat

Nu

Funcții suplimentare

Kit de montare pentru un dulap suspendat

complet

Instalare

Independent

piesa de mobilier la pachet

Mai multe informații
Mobilierul se livreaza la pachet, cu instructiuni de asamblare.

Ambalajul produsului

Numărul ambalajului 1

Greutate:

24 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

209 cm x 8 cm x 49 cm

Numărul ambalajului 2

Greutate:

24 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

75 cm x 20 cm x 41 cm

Numărul ambalajului 3

Greutate:

0,4 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

21 cm x 7 cm x 13 cm

Opinia clienților

/dulap-tv-nicole-suspendat-200-cm---casmir---casmir-mat-p-55543-1061-1061.html