Descriere produs

Canapea extensibilă Deloria - BOGART.

Ați visat vreodată la o canapea care nu numai că vă oferă un confort excepțional, ci și adaugă farmec interiorului dumneavoastră? Permiteți-mi să vă prezint cea mai recentă canapea Deloria - combinația perfectă de eleganță, confort și funcționalitate.

 

Când vă așezați pe canapeaua Deloria, veți simți o moliciune și un confort extraordinar. Scaunul său este conceput pentru a vă oferi nu numai momente plăcute de relaxare, ci și un suport excelent pentru corpul dumneavoastră. Pur și simplu scufundați-vă în moliciune și savurați fiecare moment petrecut pe canapeaua Deloria.

Ce face canapeaua noastră diferită de celelalte? În primul rând, este o piesă de mobilier multifuncțională. În mod standard, canapeaua Deloria se pliază pentru dormit, astfel încât oaspeții dvs. să poată petrece noaptea cu dvs. în deplin confort. Și asta nu este tot! De asemenea, dispune de un spațiu practic pentru așternut, ideal pentru cei care doresc să profite la maximum de spațiul din casa lor.

Acum întrebați-vă: este interiorul dvs. complet fără canapeaua Deloria? Nu-i așa că este piesa de mobilier perfectă pentru a adăuga stil, confort și funcționalitate casei dvs.? Răsfățați-vă în relaxare, profitați de avantajele canapelei Deloria, de manopera excepțională, de confortul remarcabil al scaunelor, de funcționalitatea și de caracterul practic.

 

Caracteristici ale canapelei:

 • manoperă impresionantă
 • scaun extrem de confortabil
 • canapeaua se desfășoară în mod standard într-un pat
 • dispune de un spațiu mare pentru așternut
 • posibilitatea de a asorta culorile țesăturii
 • perne moi
 • picioare elegante

Dimensiuni și parametrii

Dimensiuni

 • lățime: 248 cm,

 • Înălțime: 90 cm,

 • adâncime: 95 cm,

 • Zona de dormit: 198 x 140 cm,

Mai mulți parametrii

Material de tapițerie

Culoare

bej

Tip

Rosario 461

Culori

culoarea picioarelor

negru

Specificații

Corp mobilier

lemn

Corp mobilier

PAL

Oparcie

Spumă de înaltă elasticitate HR

Mai multe informații
Descoperiți o moliciune și un lux de neegalat cu un scaun de mobilier umplut cu o inserție de silicon. Designul nostru oferă un confort excepțional care duce relaxarea la un nou nivel. Inserția de silicon este extrem de moale și elastică, adaptându-se corpului dvs. și oferind un suport excelent. Veți simți o ușurare imediată și vă veți simți învăluit în confort. În plus, scaunele noastre cu inserție de silicon sunt durabile și rezistente la deformare, ceea ce înseamnă că vă vor dura ani de zile.

Suport

arcuri ondulate

Mai multe informații
Benzile de tapițerie sunt benzi flexibile de material care sunt folosite pentru a umple spătarul mobilierului tapițat. Sunt un element cheie care asigură nu doar un confort excepțional, ci și durabilitatea și longevitatea produsului. De ce merită să alegeți mobilier cu umplutură pentru spătar și benzi de tapițerie? În primul rând, benzi de tapițerie oferă un sprijin excelent pentru spate. Datorită flexibilității și elasticității lor, ele distribuie uniform greutatea corpului, oferind un sprijin optim pentru coloana vertebrală. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de ore lungi de relaxare fără senzația neplăcută de disconfort. În plus, benzi de tapițerie vă permit să mențineți forma și aspectul adecvat al mobilierului. Datorită acestora, spătarul își păstrează forma inițială și nu se deformează și nu cade.

Perne

amestec spume

Picioare

metal

Mai multe informații
Verificați fiabilitatea și designul modern al mobilierului cu picioare metalice. Aceste picioare solide și elegante adaugă un caracter unic interiorului tău. Acestea asigură stabilitate și durabilitate, astfel încât să vă puteți bucura de mobilier mulți ani. Picioarele metalice facilitează curățarea și menținerea igienei în jurul mobilierului - doar ștergeți-le cu o cârpă umedă. În plus, aspectul lor minimalist se potrivește perfect cu diverse stiluri de design interior, de la modern la industrial.

Scaun

arcuri ondulate

Mai multe informații
Arcurile ondulate sunt o soluție inovatoare pentru umplerea scaunului mobilierului tapițat. Acestea se caracterizează printr-o elasticitate și durabilitate excepționale, oferind un confort de neegalat și o susținere de lungă durată. Ele se adaptează corpului dumneavoastră, distribuind greutatea în mod egal și eliminând presiunea asupra punctelor de contact. În plus, arcuri ondulate asigură o ventilație excelentă. Arcurile ondulate sunt cea mai bună soluție pentru cei care apreciază confortul, durabilitatea și o odihnă relaxantă.

Desface

Da

DL

Spațiu pentru așternuturi

Da

cutie

Funcții suplimentare

Numar de perne

4

Perne

suplimentar - lombar

Tip poduszki

detașabil

Mobilier de sine stătător

da

Instalare

Independent

elemente cu șuruburi de montaj asamblate

Mai multe informații
Elementele individuale sunt echipate cu cârlige care se suprapun direct între ele prin introducerea unui cârlig în celălalt.

Ambalajul produsului

Numărul ambalajului 1

Greutate:

72 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

225 cm x 70 cm x 80 cm

Numărul ambalajului 2

Greutate:

26 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

85 cm x 70 cm x 50 cm

Numărul ambalajului 3

Greutate:

9 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

105 cm x 60 cm x 50 cm

Opinia clienților

/canapea-extensibila-deloria---bej-rosario-461-p-151506-1634-1634.html