Variante disponibile din stoc:

Descriere produs

Doriți să vă îmbunătățiți camera de zi? Visați la un mobilier de sufragerie în stil modern? Mobilierul Baros de la Helvetia va fi soluția perfectă!

Mobilierul modern de living Baros își va găsi cu siguranță locul în camera ta de zi. Acesta vă va permite să aranjați o compoziție coerentă și funcțională. Mobilierul din set va încânta prin culorile și forma sa simplă. Datorită combinației de culoare neagră cu stejarul artizanal, întregul set are un aspect modern și atemporal în același timp. Acordați atenție vitrinelor din sticlă. Acestea sunt accentuate de un cadru metalic negru, care face ca întregul aspect să fie și mai special.

Dulapul TV lat este o combinație de două elemente solide. Ușile cu balamale ascund șase compartimente spațioase. Fiecare dintre ele va fi locul ideal pentru echipamente electronice, seturi de jocuri și toate cablurile aferente. Dacă visați la ordine și v-ați săturat de cablurile împrăștiate pe podea, acest dulap vă va atrage cu siguranță. Cele două vitrine suspendate sunt perfecte pentru seturile de sticlă sau pentru frumoasele vaze decorative. Opțiunea suplimentară de iluminare din spate va aduce o altă sursă de lumină confortabilă în cameră, pe lângă faptul că va pune în evidență interiorul. Ca o caracteristică suplimentară, producătorul a proiectat două rafturi suspendate pe care puteți amplasa rame pentru fotografii.

Nu trebuie să uităm de calitatea înaltă. Mobilierul a fost realizat cu atenție la fiecare detaliu din plăci de mobilier de înaltă calitate. În vitrine au fost folosite elemente din sticlă călită. Mobilierul din colecția Baros va arăta bine în interiorul dvs. și va crea o cameră de zi perfectă pentru mulți ani.

V-ați hotărât?

Caracteristicile produsului:

  • design modern 
  • Cod producător 24RCBM
  • design în culori neutre
  • rame decorative, negre 
  • linii avangardiste de mobilier
  • construcție durabilă
  • mobilier rezistent la zgârieturi și la lumina soarelui 
  • include instrucțiuni de asamblare
  • iluminare colorată LED RGB disponibilă opțional

Setul de mobilier este alcătuit din următoarele modele:

  • 2 x Vitrină suspendată (L/H/H/D) 35/100/25 cm
  • 1 x dulap pentru televizor (L/H/P) 180/26/41 cm
  • 1 x dulap pentru televizor (L/H/P) 90/26/41 cm
  • 2 x Raft suspendat (L/H/P) 120/8/20 cm

Fișiere care pot fi descărcate:

Dimensiuni și parametrii

Dimensiuni

  • szerokość

    lățime: 270 cm,

  • głębokość

    adâncime: 41 cm,

Mai mulți parametrii

Culori

culoarea corpului

stejar artizanal

Culori frontale

negru

Culori frontale

mat

Specificații

Corp

placă laminată

Mai multe informații
Placa laminata - o solutie unica pentru mobilierul dumneavoastra! Imaginați-vă durabilitatea, stilul și ușurința de îngrijire într-unul. Placa laminată este un material care nu numai că adaugă eleganță, dar oferă și o durabilitate excepțională. Învelișul przed zarysowaniami, plamami i uszkodzeniami, utrzymując mebel w doskonałym stanie przez długie lata. Nie tylko to! Płyta laminowana jest łatwa w czyszczeniu — wilgotna ściereczka wystarczy, aby usunąć wszelkie zabrudzenia. Ponadto dostępność różnorodnych wzorów, kolorów i faktur pozwala dopasować mebel do Twojego stylu i wnętrza.

Front

placă laminată

Mai multe informații
Placa laminată este o materie primă versatilă care conferă mobilierului un aspect și o durabilitate de neegalat. Folosind tehnologia de laminare, această placă unică combină estetica și funcționalitatea. Suprafața sa netedă este ușor de întreținut și rezistentă la zgârieturi și pete. Aceasta înseamnă că fața dvs. de mobilier va arăta grozav mulți ani. Placa laminată oferă, de asemenea, o selecție largă de modele, culori și texturi care vă permit să adaptați mobilierul la stilul dumneavoastră individual.

Front

sticlă

Mai multe informații
Descoperiți eleganța și funcționalitatea de neegalat ale sticlei ca materie primă pentru fața mobilierului. Fronturile din sticlă sunt sinonime cu designul modern și calitatea înaltă. Sticla nu este doar extrem de estetică, ci și durabilă și ușor de curăț gładkiej powierzchni jest łatwe w czyszczeniu i odporne na plamy czy zarysowania. To rozwiązanie idealne dla osób, które cenią sobie prostotę i piękno w swoim wnętrzu. Dodatkowo sticlă optycznie powiększa przestrzeń, nadając pomieszczeniu lekkości i jasności. Może być także wykorzystane do podświetlania, co tworzy niepowtarzalny efekt wizualny.

Iluminat

Ca o opțiune suplimentară

LED

Instalare

Independent

piesa de mobilier la pachet

Mai multe informații
Mobilierul se livreaza la pachet, cu instructiuni de asamblare.

Opinia clienților

Opinii ale clienților pentru produs

Dulap perete de living Baros 10 Stejar artizanal/Negru mat

0,00

star star star star star

0 opinii


Verificăm ce recenzii provin de la clienți care au cumpărat produsul în cauză. Odată validate, afișăm atât comentariile pozitive, cât și cele negative
/dulap-perete-de-living-baros-10-stejar-artizanal-negru-mat-p-47319-1062-1062-opt--conf-46117.html