Birouri tineret

Produse găsite: Produse găsite: 0
opțiuni de filtrare:
Filtrare
rezultate pe pagină:
status
preț
Interval de preț [Ron]
-
dimensiuni

Birouri pentru copii

Vreți ca copilul dvs. să învețe cât mai ușor și într-un mod cât mai plăcut? Vreți ca el să nu fie distras în timp ce își face temele? Începeți prin a alege un birou pentru copii, unde copilul dvs. poate așeza confortabil cărțile și alte mijloace de învățare!

Birou pentru copii - faceți ca învățarea să fie confortabilă

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când alegeți un birou pentru copilul dumneavoastră? Fiți atenți la dimensiunile piesei de mobilier și la funcționalitatea acesteia.
Primul birou nu trebuie să fie mare! Un birou mic pentru copii, adică unul care are 60 cm lățime și 50 cm adâncime, este suficient! Copilul dvs. va putea să așeze confortabil pe birou cărți, caiete și alte echipamente pentru teme.

Un aspect mult mai important decât lățimea unui birou pentru copii este reprezentat de elementele suplimentare care ajută la organizarea spațiului de învățare. Așadar, dacă îți dorești așa ceva, optează pentru un birou pentru copii cu sertare, dulapuri și rafturi în care micuțul tău să poată așeza confortabil rechizitele școlare. În acest fel, nu va trebui să întrerupă învățarea pentru a găsi cartea, creionul sau bucata de hârtie de care are nevoie!

O altă soluție bună este să cumpărați un birou pentru copii simplu și minimalist și să îi adăugați dulapuri sau rafturi suplimentare. Un colț de studiu creat în acest fel funcționează bine în camerele mici sau în camerele cu o formă neregulată. Ultimul punct important este să potriviți biroul cu stilul de design ales care domină camera copilului.

Birouri moderne pentru camera copiilor - ce sunt disponibile?

Pe care birou merită să pariezi dacă micuțul tău este un mic iubitor de modernitate? Alege un birou modern pentru copilul tău, bineînțeles! Există cel puțin câteva posibilități:
  • Un birou pentru copii cu o extensie, adică elemente atașate, cum ar fi rafturi suplimentare, o bibliotecă sau nișe deschise;
  • Un birou cu reglare a înălțimii;
  • Un birou cu unghiul superior reglabil - cele mai confortabile pentru coloana vertebrală a unui copil sunt birourile care permit reglarea vârfului la un unghi de 30° atunci când desenează sau scrie de mână.
Un birou modern pentru un copil se distinge nu numai prin soluții suplimentare în ceea ce privește funcționalitatea, ci și prin schema de culori corespunzătoare și tipul de material. De obicei, este un birou alb sau gri, realizat dintr-o combinație de lemn și metal.

Birouri pentru copii pentru fete și băieți

Este un birou pentru o fată diferit de un model pentru un băiat? Deloc! Alegeți întotdeauna un birou pentru copii în funcție de nevoile și înălțimea copilului dumneavoastră. Singurul lucru care diferă uneori între birourile pentru copii pentru fete și băieți este schema de culori.

Fetele sunt mai predispuse să își convingă părinții pentru birouri în culori pastelate luminoase, cum ar fi galben deschis, roz sau mov deschis. Birourile pentru băieți, pe de altă parte, tind să fie albastre, verzi sau, pentru băieții mai mari, mobilier de culoare grafit sau negru.

Dacă sunteți în căutarea unui birou pentru copii care va fi folosit de frați și surori, alegerea culorii potrivite a mobilierului poate părea ciudată la început. Să nu fie așa! În această situație, cea mai sigură alegere este un birou pentru copii modern: alb sau gri. Modelele tradiționale în culoarea lemnului natural vor funcționa, de asemenea, bine.

Birou de colț pentru copii - mai mult spațiu pentru învățare

Birourile de colț sunt soluții foarte populare în multe companii și birouri. Aduceți-le și în camera copilului dumneavoastră! De ce merită? Un birou de colț pentru copii înseamnă mult mai mult spațiu pentru a studia! Partea superioară suplimentară îți va permite să te îndepărtezi pentru o vreme de monitorul calculatorului și astfel să ai grijă de vederea ta. De asemenea, copilul dvs. va avea mai mult spațiu pentru ajutoare de studiu suplimentare - iar acest lucru este deosebit de important în clasele primare și secundare superioare.

Cu toate acestea, elevii mai mici vor aprecia și birourile de colț - în cazul lor, partea superioară suplimentară merită folosită ca spațiu pentru relaxare și hobby-uri. O parte a biroului poate fi folosită pentru studiu, în timp ce cealaltă poate fi folosită pentru materiale de artă, puzzle-uri sau modele din carton.

Care este înălțimea potrivită pentru biroul unui copil?

Fie că alegeți un birou pentru copii mici sau o piesă de mobilier mai mare, înălțimea biroului este foarte importantă. Aceasta determină dacă copilul va fi confortabil și, de asemenea - dacă nu va dezvolta obiceiuri de postură proastă în timpul studiului. Așadar, care este cea mai bună înălțime pentru un birou pentru copii?

Birourile pentru copii și adolescenți au o înălțime cuprinsă între 55-75 cm. Cele mai joase sunt concepute pentru elevii de clasa întâi, adică pentru copiii cu o înălțime de aproximativ 116-125 cm. Cu cât crește copilul dumneavoastră, cu atât mai înalt va începe să aibă nevoie de un birou mai înalt. Nu uitați, totuși, că cele mai înalte birouri pentru copii, adică cele cu o înălțime de 75 cm, sunt concepute și pentru adulți. Prin urmare, un copil ar trebui să aibă o înălțime de cel puțin 160 cm pentru a sta confortabil la un birou atât de înalt!

În oferta Mobilier Bogart puteți găsi atât un birou mic pentru copii, cât și un birou cu extensie și un birou modern pentru copii. Verifică modelele disponibile și alege-l pe cel mai bun pentru copilul tău!
/birouri-tineret-c-1121.html