Descriere produs

Fișiere care pot fi descărcate:

Dimensiuni și parametrii

Dimensiuni

  • szerokość

    lățime: 61 cm,

  • wysokość

    Înălțime: 109 - 119 cm,

  • głębokość

    adâncime: 48 cm,

  • Înălțimea șezutului: 43 - 53 cm,

Mai mulți parametrii

Vârful patului

Dormitor

metal

Material de tapițerie

Culoare

negru

Culoare

roșu

Culoare

cenușiu

Grupa

piele ecologică

Culori

culoarea picioarelor

crom

Specificații

Tip de picior

pe roți

Mai multe informații
Experimentați o nouă definiție a confortului și funcționalității cu mobilierul pe roți. Această piesă de mobilier inovatoare vă va oferi o mobilitate și o ușurință de neegalat în ceea ce privește rearanjarea, permițându-vă să vă aranjați liber spațiul în funcție de nevoile dumneavoastră. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dificultatea de a muta mobilierul greu - datorită roților, îl veți deplasa fără efort. În plus, mobilierul pe roți este perfect pentru multe încăperi - living, birou sau camera copiilor. Este soluția ideală pentru persoanele care apreciază flexibilitatea și posibilitatea de a schimba aranjamentele.

Tip de picior

bază pivotantă

Mai multe informații
Descoperiți funcționalitatea și confortul de neegalat al mobilierului pe bază rotativă. Este o soluție care vă duce experiența de petrecere a timpului liber la un nou nivel. Datorită capacității sale de a se roti în jurul propriei axe, oferă acces confortabil în diferite direcții și vă permite să vă deplasați liber. În plus, acest design economisește spațiu, funcționând perfect în încăperi cu amenajări diferite. De asemenea, piesa de mobilier rotativă adaugă o notă unică și modernă interiorului.

Tip de picior

cu reglare pe înălțime

Mai multe informații
Experimentați beneficiile de neegalat ale mobilierului cu picior cu reglare pe înălțime. Datorită acestei caracteristici inovatoare, puteți regla înălțimea mobilierului în funcție de preferințele dvs., asigurând un suport optim pentru corp și confort. Această soluție este ideală pentru toți cei care apreciază individualitatea și confortul maxim. În plus, mobilierul nostru se distinge prin manopera de înaltă calitate și durabilitate, garantând o utilizare de lungă durată fără compromisuri.

Finisaj

Mecanism TILT

Mai multe informații
Mecanismul vă permite să blocați scaunul în poziție verticală. Eliberarea barierei vă permite să înclinați convenabil spătarul în funcție de preferințele dumneavoastră personale.

Funcții suplimentare

Cotiere

da

Instalare

Independent

piesa de mobilier la pachet

Mai multe informații
Mobilierul se livreaza la pachet, cu instructiuni de asamblare.

Ambalajul produsului

Numărul ambalajului 1

Greutate:

16,4 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

77 cm x 33 cm x 56 cm

Opinia clienților

Opinii ale clienților pentru produs

Scaun gaming Scroll negru-roșu-ash

0,00

star star star star star

0 opinii


Verificăm ce recenzii provin de la clienți care au cumpărat produsul în cauză. Odată validate, afișăm atât comentariile pozitive, cât și cele negative
/scaun-gaming-scroll-negru-rosu-ash-p-31244-1377-1377.html