Descriere produs

Fișiere care pot fi descărcate:

Dimensiuni și parametrii

Dimensiuni

  • szerokość

    lățime: 48 cm,

  • wysokość

    Înălțime: 83 cm,

  • głębokość

    adâncime: 58 cm,

  • Înălțimea șezutului: 47 cm,

Mai mulți parametrii

Material de tapițerie

Culoare

negru

Grupa

piele ecologică

Culori

culoarea picioarelor

crom

Specificații

Picioare

metal

Mai multe informații
Verificați fiabilitatea și designul modern al mobilierului cu picioare metalice. Aceste picioare solide și elegante adaugă un caracter unic interiorului tău. Acestea asigură stabilitate și durabilitate, astfel încât să vă puteți bucura de mobilier mulți ani. Picioarele metalice facilitează curățarea și menținerea igienei în jurul mobilierului - doar ștergeți-le cu o cârpă umedă. În plus, aspectul lor minimalist se potrivește perfect cu diverse stiluri de design interior, de la modern la industrial.

Scaun

țesătură

Mai multe informații
Experimentați un confort și un stil de neegalat în timp ce stați pe un scaun din material de înaltă calitate. Scaunele noastre nu numai că oferă confort, dar adaugă și eleganță și caracter interiorului tău. Țesătura este un material care oferă moliciune și o atingere plăcută, făcând ședința o plăcere pură. Alegând un scaun din material textil, alegi o soluție durabilă care va aduce un plus de farmec interiorului tău și va răspunde așteptărilor tale în materie de confort și estetică.

Suport

țesătură

Mai multe informații
Simțiți un confort și o eleganță excepționale datorită spătarului din material textil. Manopera noastra ofera o experienta unica de relaxare si stil. Materialul este moale, delicat si placut la atingere, oferindu-ti o senzatie de lux. Spătarul din material textil vă va permite să vă bucurați de confort în fiecare etapă a odihnei. În plus, țesătura este durabilă și rezistentă la deteriorare, ceea ce înseamnă că te vei bucura de aspectul frumos al mobilierului mulți ani. Alegând un spătar din material textil, alegi nu numai estetica, ci și caracterul practic. Sunt disponibile o gamă largă de culori și modele, astfel încât să puteți potrivi mobilierul cu interiorul dvs.

Instalare

Independent

picioare de înșurubat

Ambalajul produsului

Numărul ambalajului 1

Greutate:

32,4 kg

Dimensiunea ambalajului (Lățimea. x Înălțime. x Grosime.):

104 cm x 49 cm x 63 cm

Opinia clienților

Opinii ale clienților pentru produs

Scaun de birou RAPID - negru

0,00

star star star star star

0 opinii


Verificăm ce recenzii provin de la clienți care au cumpărat produsul în cauză. Odată validate, afișăm atât comentariile pozitive, cât și cele negative
/scaun-de-birou-rapid---negru-p-31169-1016-1016.html