Canapele modulare

Produse găsite: Produse găsite: 0
opțiuni de filtrare:
Filtrare
rezultate pe pagină:
status
preț
Interval de preț [Ron]
-
dimensiuni
dimensiunile suprafeței de dormit
LățimeLățime [cm]
-
AdâncimeAdâncime [cm]
-

Unități de colț modulare

Vă străduiți să găsiți colțarul potrivit pentru sufrageria dumneavoastră? Atunci consultați gama noastră de colțuri modulare cu funcție de dormit! Acesta este mobilier care se va potrivi în orice spațiu - chiar și în unul cu o formă sau dimensiune specială.

Canapele modulare de colț - pot fi folosite ca pat?

O canapea modulară de colț cu funcție de dormit este o soluție excelentă pentru orice cameră de zi! Depinde de dumneavoastră să decideți din ce elemente specifice (module) va fi compusă în cele din urmă piesa de mobilier aleasă de dumneavoastră. Datorită acestui fapt, o puteți potrivi într-o cameră de zi mică, precum și într-o cameră neîngrădită cu o formă neobișnuită.
O astfel de canapea de colț va fi foarte potrivită, de exemplu, într-un apartament studio. În timpul zilei, veți avea o zonă de ședere confortabilă care se potrivește cu interiorul, iar seara puteți transforma rapid colțul modular într-un pat confortabil!

Dacă intenționați să folosiți canapeaua modulară pentru camera de zi ca loc de dormit zilnic, asigurați-vă că alegeți un model ușor de desfășurat și pliat. De asemenea, verificați dacă mobilierul este echipat cu un recipient pentru așternut. Astfel de elemente vă vor ușura utilizarea canapelei modulare de colț cu funcție de dormit și vă vor facilita gestionarea spațiului din casă!

Canapele modulare - soluția perfectă pentru o cameră de zi mare

Canapele modulare de colț (cu și fără funcție de dormit) pot fi utilizate și în interioarele mari. Puteți alege în mod liber dimensiunile mobilierului, astfel încât proporțiile lor să se potrivească cu cele ale camerei. Acest lucru va face ca spațiul să fie mai coerent și mai armonios! De ce altceva ar trebui să alegeți canapele modulare pentru camera dvs. de zi?
  • Puteți alege exact modulele de care aveți nevoie pentru interiorul dumneavoastră! Nu numai în ceea ce privește dimensiunile, ci și în ceea ce privește tipul lor.
  • Canapele modulare de colț cu funcție de dormit oferă o multitudine de posibilități. Alegeți, de exemplu, din mobilierul cu spațiu de depozitare suplimentar sau cu suporturi pentru picioare extensibile în mod convenabil.
  • Canapelele modulare pentru camera de zi facilitează amenajarea interiorului. Depinde de dumneavoastră să decideți pe ce parte va fi amplasat brațul sau spătarul, precum și din câte elemente specifice va fi compusă întreaga piesă de mobilier. În acest fel, veți putea amplasa colțarul modular exact unde (și în configurația pe care ați planificat-o).
Canapeaua modulară de colț cu funcție de dormit este o piesă de mobilier confortabilă și funcțională, pe care o puteți adapta la orice interior. Consultați oferta noastră, creați-vă propriul corp de colț și vedeți cât de frumos poate arăta livingul dumneavoastră!

/canapele-modulare-c-1059.html