Dimensiuni și parametrii

Dimensiuni

  • szerokość

    lățime: 205 cm,

  • wysokość

    Înălțime: 77 cm,

  • głębokość

    adâncime: 84 cm,

  • Zona de dormit: 190 x 80 cm,

Mai mulți parametrii

Material de tapițerie

Culoare

Opțiune din care să alegi

Culori

culoarea picioarelor

negru

Specificații

Perne

amestec spume

Corp mobilier

lemn

Corp mobilier

PAL

Scaun

Spumă poliuretanică T30

Mai multe informații
Descoperiți combinația perfectă de confort și durabilitate cu un mobilier de lounge cu scaun din spumă poliuretanică T30. Spuma poliuretanică T30 este un material de înaltă calitate care oferă flexibilitate și confort de neegalat. În plus, spuma poliureta0 cechuje się znakomitą trwałością, co oznacza, że mebel będzie Ci służył przez wiele lat. Nie odkształca się i nie traci swoich właściwości, zapewniając długotrwałe użytkowanie bez utraty komfortu. Wybierając mebel wypoczynkowy z siedziskiem z pianki poliuretanowej T30, inwestujesz w wygodę, trwałość i jakość.

Scaun

Arcurile Bonell

Mai multe informații
Arcurile Bonell sunt o soluție inovatoare care asigură durabilitate în umplutura scaunelor din mobilierul tapițat. Fiecare arc este înfășurat individual și conectat la vecinii săi, creând o structură excepțional de stabilă. Ca urmare, scaunul oferă un suport optim pentru corp, eliminând senzația de duritate și asigurând o distribuție uniformă a greutății. Arcurile Bonell se caracterizează printr-o elasticitate ridicată, care se traduce prin confort. Ele răspund la presiune, adaptându-se la forma corpului și oferind un suport optim pentru fiecare punct de contact. În plus, Arcurile Bonell sunt extrem de durabile și rezistente la deformare. Construcția lor robustă asigură faptul că scaunul își păstrează forma originală pe o perioadă lungă de timp, indiferent de intensitatea utilizării.

Picioare

plastic

Mai multe informații
Descoperă o soluție revoluționară pentru interiorul tău - o piesă de mobilier cu picioare din plastic. Picioarele noastre oferă nu doar un aspect estetic, ci și multe beneficii. În primul rând, construcția lor ușoară facilitează mutarea mobilierului, ceea ce este util mai ales atunci când curățați sau schimbați aranjamentul. În al doilea rând, plasticul este rezistent la umiditate și pete, ceea ce face ca picioarele să fie ușor de curățat. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la durabilitate - picioarele noastre sunt solide, stabile și rezistente la deteriorare.

Spațiu pentru așternuturi

Dimensiuni

176/20/72 cm

Da

cutie

Funcții suplimentare

Mobilier de sine stătător

Nu

Numar de perne

2

Tip poduszki

detașabil

Sunt disponibile și alte modele din aceeași colecție

nu

Instalare

Independent

Informații suplimentare

producătorul permite mici diferențe de dimensiuni ale mobilierului prezentat ± 2-3 cm.

Opinia clienților

Opinii ale clienților pentru produs

Canapea de o persoană pentru copii Marek

0,00

star star star star star

0 opinii


Verificăm ce recenzii provin de la clienți care au cumpărat produsul în cauză. Odată validate, afișăm atât comentariile pozitive, cât și cele negative
/canapea-de-o-persoana-pentru-copii-marek-p-110-1023-1023.html