Bănci tapițate

Produse găsite: Produse găsite: 0
opțiuni de filtrare:
Filtrare
rezultate pe pagină:
status
preț
Interval de preț [Ron]
-
dimensiuni
lățime [cm]
-
Înălțime [cm]
-
adâncime [cm]
-
Banca tapițată este o piesă de mobilier mult subestimată. Este mare păcat, deoarece este capabilă să sporească semnificativ funcționalitatea spațiilor de acasă și să le decoreze în același timp. În oferta noastră veți găsi bănci așezate pe picioare subțiri sau pe un cadru. Varietatea mare a formelor și stilurilor acestora vă va permite să găsiți cu ușurință un model care se va potrivi perfect în casa dvs.

Bancă tapițată cu depozitare - practică și elegantă

Aveți o fire pragmatică? Vă place să optați zilnic pentru soluții multifuncționale? Căutați unitățile dotate cu un compartiment de depozitare instalat discret. Ce puteți câștiga dacă achiziționați o bancă tapițată cu spațiu de depozitare? Un scaun moale și confortabil, cu o dimensiune la îndemână, plus un spațiu de depozitare practic pentru diverse obiecte.
Acest tip de mobilier este ideal pentru un hol mic și îngust. Nu va ocupa mult spațiu, dar va crea condiții confortabile pentru schimbarea pantofilor. Compartimentul de sub scaun poate fi folosit pentru a depozita
  • papuci,
  • accesorii mici, cum ar fi mănuși și eșarfe.
În acest fel, puteți evita ca interiorul să devină aglomerat și ca bunurile dvs. să se deterioreze sau să se piardă.

Bancă tapițată cu spătar - nu doar pentru hol!

Căutați o piesă practică pentru ședere care să fie stabilă, dar cu un aspect ușor, foarte confortabilă și care să aibă și un design atractiv? În opinia noastră, aceasta sună ca o descriere a unei bănci tapițate cu spătar. În ceea ce privește construcția, aceasta împarte multe caracteristici cu o canapea. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că banca este puțin mai subțire, mai delicată și, prin urmare, mai ușor de aranjat în apartament. Este o alegere excelentă pentru o cameră de zi în care spațiul trebuie să fie gestionat rațional. Nu există riscul ca aceasta să îi copleșească decorul sau să îi împiedice mișcările.
Cu ajutorul unei bănci grațioase cu spătar, calitățile estetice și practice ale unei amenajări mari de hol pot fi îmbunătățite. Ea poate fi amplasată lângă masă, atâta timp cât nu este înghesuită într-un colț al încăperii.

Ce ar trebui să sugerăm atunci când alegem o bancă tapițată pentru dormitor? În primul rând, cantitatea de spațiu disponibil. Dacă nu există mult spațiu, un model cu depozitare, dar fără spătar, va fi mai bine. O idee bună este să o plasați la "picioarele" patului. Într-un astfel de aranjament, trebuie avut grijă ca lățimea celor două piese de mobilier să se potrivească. Interiorul băncii poate fi folosit pentru pături și plapumi, iar suprafața poate fi folosită pentru pernele care decorează patul în timpul zilei.

/banci-tapitate-c-1240.html